Metalové kvízy: Black, gothic a doom metal – vol. 1

Pokračujeme tretím kolom prvej série metalových kvízov.

Metalový kvíz Valhalla.sk

A máme tu tretie kolo prvej série našich metalových kvízov. Prvé kolo bolo zamerané na slovenskú scénu (nájdete ho TU), druhé na osobnosti (svoje vedomosti si môžete vyskúšať TU). Tretím už ideme do jednotlivých štýlov. Aktuálna téma sa volá Black, gothic a doom metal.

Pripomíname, že prvá séria metalových kvízov potrvá do konca júna (druhé odštartujeme v septembri) a bude mať 7 kôl a 7 rôznych tém. Skôr než začnete s aktuálnym kvízom, pripomenieme si kategórie: 1. kolo: Slovenská scéna – 2. kolo: Osobnosti (hudobníci a tvorcovia) – 3. kolo: Black, gothic a doom metal – 4. kolo: Death, thrash a grindcore – 5. kolo: Heavy, power, symphonic a folk metal – 6. kolo: Metal do roku 2000 – 7. kolo: Metal po roku 2000

Opäť sa teda pripravte na 10 zaujímavých otázok a nezabudnite ukázať aj vašim priateľom, ako ste na tom s vedomosťami o black, gothic a doom metale.

Black, gothic a doom metal – vol. 1

Myslíš si, že sa vyznáš a orientuješ sa v metalovej hudbe? Dokáž to! Prinášame tretí okruh prvej série metalových kvízov, ktorý je zameraný na Black, gothic a doom metal. Tu je 10 otázok týkajúcich sa týchto žánrov.