UKÁŽKY Z NOVÝCH DVD POSKYTLI ANTHRAX A KATATONIA

ANTHRAX a KATATONIA zverejnili ukážky z chystaných DVD. PRIMAL FEAR s novou posilou. Američania UNEARTH vydajú nový album. D.R.I. začnú budúci mesiac nahrávať nový materiál.
Thrash metaloví veteráni ANTHRAX zverejnili ukážku z ich DVD „Chile on Hell“, ktoré vyjde 16. septembra prostredníctvom vydavateľstva Megaforce Records. Ukážka je v podobe piesne „A Skeleton in the Closet“, ktorú pod dnešnými novinkami.

Na našich stránkach sme vás už informovali o tom, že Švédi KATATONIA vydajú 15. septembra prostredníctvom vydavateľstva Peaceville Records live album „Last Fair Day Gone Night“, z ktorého teraz zverejnili ukážku v podobe skladby „July“, ktorú nájdete nižšie. Tento disk bude obsahovať 2 CD a 2 DVD. Materiál bol nahrávaný počas ich koncertov k 20. výročiu kapely v roku 2011. Na tomto živáku nájdete aj album z roku 2001 „Last Fair Deal Gone Down“ ako spomienku na ich vtedajšie 10. výročie a aj dokument o začiatkoch a následnom vzostupe kapely.

Nemecká power metalová kapela PRIMAL FEAR oznámila, že do ich radov pribudol nový bubeník. Randyho Blacka nahradil uznávaný bicmen Aquiles Priester (ex-ANGRA, ex-ALMAH). Black opustil kapelu opustil minulý mesiac kvôli nezmieriteľným rozdielom medzi ním a spevákom Ralfom Scheepersom.

Americká kapela UNEARTH vydá 28. októbra prostredníctvom labelu Century Media Records svoj šiesty štúdiový album s názvom „Watchers of Rule“, na ktorom hosťuje aj gitarista z kapely LAMB OF GOD Mark Morton, ktorý si tu však zahral na basgitare. Na TOMTO ODKAZE si môžete aj vypočuť skladbu „The Swarm“, ktorá je práve zo spomínanej novinky.

Kapela D.R.I. (DIRTY ROTTEN IMBECILES) sa v októbri odoberie do štúdia s producentom Billom Metoyerom aby nahrala nové EP, ktoré vydá začiatkom budúceho roka.