MACHINE HEAD S NOVOU SKLADBOU, NIGHTWISH PRACUJÚ NA NOVINKE

MACHINE HEAD zverejnili nový singel. NIGHTWISH dokončili nahrávanie vokálov pre nový album. COAL CHAMBER sa už čoskoro odoberú do štúdia. FUCK THE FACTS zverejnili novú skladbu z chystaného EP. Martin Lukáč (NOMENMORTIS) sa chystá vydať zaujímavú knihu. Slováci HOLOTROPIC zverejnili ďalšiu novú pieseň.
Američania MACHINE HEAD zverejnili singel „Now We Die“ z ich pripravovaného nového štúdiového albumu „Bloodstone & Diamonds“, ktorý vyjde 10. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Entertainment. Skladbu nájdete pod dnešnými novinkami.

Populárna symphonic metalová kapela NIGHTWISH dokončila nahrávanie vokálov pre ich nový, zatiaľ nepomenovaný štúdiový album. Ako prezradili zdroje blízke tomuto zoskupeniu, tak nový album by mal vyjsť na jar budúceho roka prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records.

Znovu aktívna kapela COAL CHAMBER sa v októbri odoberie do štúdia s producentom Markom Lewisom, aby spoločne nahrali comebackový album. Jeho názov ešte nepoznáme, no vieme, že by mal vyjsť začiatkom budúceho roka prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.

Kanadská grindcoreová úderka FUCK THE FACTS zverejnila novú skladbu „Disabused“ z ich chystaného 3 skladbového EP s názvom „Abandoned“, ktoré vyjde 1.októbra prostredníctvom ich vlastného vydavateľstva Noise Salvation. Spomínanú skladbu nájdete nižšie.

Bratislavskí progresívni metalisti HOLOTROPIC prichádzajú s treťou piesňou zo svojho čoskoro vydávaného albumu „Permeate“. Tentokrát sprevádzaného avantgardnejšou vizualizáciou vytvorenou Tomášom Švonavcom. Kapela pokrstí album na koncerte v klube U Očka v Bratislave 31.10.2014, kde ich hosťami budú českí fusion metalisti MINDWORK a mladé prog-deathové nádeje MORNA z Novej Dubnice. S nimi, a taktiež za podpory experimentátorov z Cosmic Eden, sa ukážu aj deň predtým v trnavskom ArtKlube. Spomínanú tretiu pieseň s názvom „Tantrums“ nájdete pod novinkami.

Jeden z najlepších recenzentov a spevák dnes už neaktívnej brutal death metalovej kapely NOMENMORTIS, Martin Lukáč sa chystá vydať zaujímavú knihu s názvom „Monstronomicon“, ktorá sa bude točiť najmä o metalovej scéne, hlavne tej košickej. Kniha bude obsahovať spomienky na významné udalosti, zaujímavé fakty, veselé historky či aj vážnejšie udalosti a doplnená bude aj takmer 400 fotografiami. Na vydanie tejto knihy je však potrebná predobjednávka (12 € už aj vrátane poštovného) a samozrejme dostatočná podpora ľudí. Viac informácii sa dozviete TU.