BIOHAZARD CHYSTAJÚ NOVÝ ALBUM, ABORTION MAJÚ NOVÉ SKLADBY

BIOHAZARD pracujú na novom albume. Americký projekt NADER SADEK vydá nové EP. Briti ONSLAUGHT nahrali nový videoklip. Slováci ABORTION zverejnili dve nové skladby.
Hardcoreoví veteráni BIOHAZARD pracujú na novom štúdiovom albume, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Podľa posledných informácii, by kapela mala na jeseň začať s nahrávaním nových piesní. Samozrejme, zatiaľ nepoznáme ani názov spomínanej novinky.

Projekt NADER SADEK vydá v decembri v digitálnej forme nové 4-skladbové EP s názvom „The Malefic: Chapter III“. Vo forme CD sa objaví už v novembri a to v magazínoch Decibel (tu to bude s odlišným mixom a masteringom), Terrorizer a Legacy. Nader Sadek sa rozhodol v roku 2011 založiť tento projekt pre svoje hudobné vízie s tým, že do neho obsadzuje známych hudobníkov. Na najnovšom EP sa objavia napríklad aj Alex Webster (CANNIBAL CORPSE) či Andreas Kisser (SEPULTURA).

Anglická thrash metalová kapela ONSLAUGHT má nový videoklip ku skladbe s názvom „66 Fucking 6“, ktorá pochádza z ich aktuálnej dosky „VI“. Videoklip nájdete nižšie.

Slovenská grindcoreová úderka ABORTION zverejnila dve nové skladby „Pracuj pre boha“ a „Nenávisť“, ktoré sa objavia na sedempalcovom splitku s ruskou kapelou SRAM. Spomínané skladby si môžete vypočuť TU.  Okrem týchto dvoch zásekov sa na splitku, ktoré by malo vyjsť ešte tento rok, objavia ďalšie štyri piesne „Sféra záujmu“, „Šťastie“, „Bangladesh Fashion Genocide“ a „Deti satana“.