V Košiciach začiatkom marca pestrá zmes slovenského metalu

Do košického Collossea zavítajú počas prvej marcovej soboty 3 slovenské metalové kapely, ktoré prinesú svoj pestrý repertoár.

ORKRIST (Sk) – melodic black/folk/heavy metal
GLOOM (Sk) – melancholic metal
BLOODY REDEMPTION (Sk) – old school death metal

Sobota 4.3.2023, Košice – Collossem
Štart: 19:00, vstup: 10 eur

BLOODY REDEMPTION

Chalani majú na konte 2 štúdiové albumy a skúsenosti s koncertovaním na Slovensku, Čechách a Maďarsku. Predskakovali legendárnym kapelám ako SUFFOCATION, VITAL REMAINS či JUNGLE ROT. Kapela je vďaka poslednému albumu „Hit to the Gore“ z minulého roku na vzostupe, čakajú ju festivaly v Česku, ale aj koncert s MACERATION. Môžete sa tešiť na kvalitnú nálož poctivého death metalu.

GLOOM

Kapelu GLOOM netreba nikomu predstavovať, minimálne na východnom Slovensku. Na konte majú 3 albumy, nemálo koncertov a mnoho pozitívnych reakcií zna ich zatiaľ poslednú štúdiovku „Awaken“. Podmanivý melancholický gotický metal s čistým mužským a doplňujúcim ženským spevom, si môžete vychutnať naživo s novou koncertnou posilou na gitare.

ORKRIST

ORKRIST sú známa kapela hrajúca atmosferický black/doom metal, kde sa okrem tradičných nástrojov môžete tešiť aj na ženský spev či flautu. Skupina hrala na východe naposledy v júni 2022 na Dobrom festivale. Koncertný program budú tvoriť skladby z čerstvo vydaného albumu „Luea“, ale aj osvedčené staré klasiky z rokov 2002 až 2003.

FB event

Plagát ku koncertu v Košiciach

Tlačová správa