Získavajú prestížne ocenenia, predskakovali METALLICE. Na Slovensko mieria FIVE FINGER DEATH PUNCH

Americká metalová formácia sa v našej krajine predstaví 31. mája 2023.

FIVE FINGER DEATH PUNCH

BRATISLAVA. Americká metalová skupina z Las Vegas FIVE FINGER DEATH PUNCH vyráža na svetové turné. Medzi svoje zastávky zaradila aj Bratislavu! Američania sú zážitkom pre všetkých, ktorí ocenia gitarové umenie, majstrovskú hru na bicie a mohutný spevácky prejav.

FIVE FINGER DEATH PUNCH momentálne patria k tomu najlepšiemu, čo si z metalovej hudby viete vypočuť. Ich albumy dosahujú zlaté a platinové predaje, skupina vypredáva haly po celom svete a jej hudobné videá majú na YouTube stovky miliónov pozretí.

Posledných 10 rokov FIVE FINGER DEATH PUNCH opakovane získavajú tie najprestížnejšie ocenenia ako – skupina roka, skladba roka, basgitarista a bubeník roka či klip roka. Okrem týchto hudobných ocenení, sú držiteľmi prestížnej ceny od Asociácie armády spojených štátov, ktorú pred nimi z hudobnej brandže získal len Elvis Presley.

Na svoje svetové turné 2023 ich prizvala aj legendárna METALLICA, ku ktorej ich často prirovnávajú. A práve z tohto turné si FIVE FINGER DEATH PUNCH „odskočia“ odohrať koncert do Bratislavy!

FIVE FINGER DEATH PUNCH sú považovaní za druhú najväčšiu metalovú skupinu na svete a ich fanúšikovia ich zbožňujú nielen pre hudbu a nezameniteľný hlas speváka Ivana Moodyho, ale aj pre ich texty, celkový imidž a lifestyle.

Koncert sľubuje nezabudnuteľný zážitok, na ktorom nesmú chýbať fanúšikovia tejto kapely a tiež fanúšikovia metalu. Energiu ich hudobného umenia si môžete naplno vychutnať už v stredu 31. mája 2023 v Tipos Aréne v Bratislave.

Vstupenky na tento koncert, ktorý sa uskutoční v Tipos Aréne (Zimný štadión Ondreja Nepelu), budú dostupné od piatku 3. marca 2023 od 10:00 hod. v sieti Ticketportal a na www.vivien.sk.

Banner ku koncertu FIVE FINGER DEATH PUNCH v Bratislave

Tlačová správa