ČO MAJÚ NOVÉ? MANSON, APOCALYPTICA, BLIND GUARDIAN A INÍ

MARILYN MANSON s novým klipom. Nové lyric video má APOCALYPTICA. Nemci BLIND GUARDIAN zverejnili ďalšie video z nahrávania nového albumu. Chris Broderick a Shawn Drover (obaja ex-MEGADETH) chystajú novú kapelu. DARK FUNERAL oznámili meno nového frontmana a basgitaristu. URIAH HEEP vydajú DVD. MELECHESH zverejnili nové lyric video. FLOTSAM AND JETSAM majú nového bicmena. Nóri LEPROUS chystajú nový album.
MARILYN MANSON natočil nový obrazový materiál ku skladbe „Deep Six“ z jeho chystanej novej nahrávky „The Pale Emperor“, ktorá uzrie svetlo sveta 19. januára prostredníctvom jeho vlastného vydavateľstva Hell, etc. Klip nájdete pod novinkami.

Novým lyric videom ku skladbe s názvom „Shadowmaker“, v ktorej hosťuje Franky Perez, sa prezentuje APOCALYPTICA. Pieseň pochádza z ich rovnomennej štúdiovej nahrávky, ktorá vyjde v apríli budúceho roka prostredníctvom vydavateľstva Eleven Seven Music Group. Videoklip nájdete pod novinkami.

Nemci BLIND GUARDIAN zverejnili ďalšie video z procesu nahrávania ich štúdiovej novinky „Beyond the Red Mirror“, ktorá vyjde 30. januára prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Spomínané video nájdete nižšie.

Odídenci z MEGADETH, Chris Broderick a Shawn Drover oznámili, že spolu chystajú založiť novú, zatiaľ bezmennú kapelu a podľa posledných informácii by mal byť spevákom tejto formácie Henry Derek, ktorý v apríli opustil zoskupenie SCAR THE MARTYR.

Švédski black metalisti DARK FUNERAL oznámili nové posily vo svojich radoch. Novým frontmanon, ktorý nahradil Emperora Magusa Caligulu sa stal chlapík s pseudonymom Heljarmadr a novým basákom je Andreas Fröberg alias Natt.

Veteráni URIAH HEEP vydajú 20. februára prostredníctvom labelu Frontiers Music Srl nové 2CD/DVD s názvom „Live at Koko, London 2014“. Materiál sa nahrával 4. marca tohto roka v Londýne. Pod novinkami si môžete pozrieť aj ukážku v podobe skladby „Gypsy“.

Mezopotámski black/thrash metalisti MELECHESH zverejnili lyric video ku piesni „Multiple Truths“ z ich štúdiovej novinky „Enki“, ktorá vyjde 27. februára. Lyric video, ako inak, pod novinkami.

FLOTSAM AND JETSAM
už majú nového bicmena, ktorým sa stal Jason Bittner. Bittner nahradil Kellyho Smitha, ktorý opustil kapelu kvôli rodinným záležitostiam.

Nórski prog metalisti LEPROUS sa nachádzajú v štúdiu, kde nahrávajú nový, zatiaľ bezmenný štúdiový album, ktorý by mal vyjsť v máji 2015 prostredníctvom vydavateľstva InsideOut Music.