FREEDOM CALL SA VRACAJÚ: V ÚVODE MARCA VYSTÚPIA V LUČENCI

FREEDOM CALL (Ger)

support
DEFINITION (Sk – Lučenec)

Pondelok 2.3.2015, Lučenec – ŠH Aréna (Výstavisko)

Obľúbená nemecká kapela FREEDOM CALL sa mala v rámci „Light Over Beyond European Tour 2014“ predstaviť koncom novembra aj v Banskej Bystrici a Bratislave. Žiaľ, koncerty sa nekonali, no fanúšikovia o nič neprídu. Nemeckí sympaťáci sa predstavia 2. marca v Lučenci!

Agentúra EPG a mesto Lučenec prinášajú fanúšikom výbornej rockovej a heavy metalovej muziky stálicu európskej scény – mimoriadne obľúbenú nemeckú kapelu FREEDOM CALL. Po trištvrte roku, kedy sa skupina predstavila s novým albumom „Beyond“ v Košiciach, prichádzajú potešiť svoju základňu na strednom Slovensku, ale nielen tam.

S albumom, s ktorým hlásia návrat ku koreňom, s navrátivším basgitaristom Ilkerom Ersinom a obrovským množstvom energie sa kapela naďalej teší stále väčšej priazni fanúšikov nielen v celej Európe. FREEDOM CALL sú práve na prvej časti európskeho turné „Light Over the Beyond Tour 2015“, avšak ponuku na hranie na Slovensku pred najlepším publikom na svete nedokázali odmietnuť !



Minulý rok odohrali množstvo koncertov a po úspešných akciách v roku 2014 sa rozhodli pre záujem v koncertných aktivitách pokračovať aj v tomto roku. Na Slovensku hrali už v rokoch 2004 v Martine, 2006 na  Ružinej a na troch skvelých akciách spolu s GAMMA ARY v roku 2010 (Prešov, Žiar nad Hronom a Bratislava). Je jasné, že fanúšikovská základňa tejto power metalovej formácie neráta len stovky fanúšikov, ale pár tisíc. Aby fanúšikovia najlepších melodických skladieb neboli ochudobnení, FREEDOM CALL odohrajú 90-minútový koncert !!!

A aby bolo dobrých správ viac, vstupné bude štartovať na sume 10 eur, posledné 2 týždne predaja bude lístok za 11 eur.  Zatiaľ potvrdeným hosťom budú lučeneckí progresívno-metaloví DEFINITION a ráta sa ešte s jednou kapelou k tomu. Preto bude tento večer o takmer 3 hodinách skvelej muziky, na ktorú sa proste treba prísť pozrieť, či už ako aktívny fanúšik skandujúci na ploche, alebo si akciu vychutnáte z javiska. My vieme, že po prvej skladbe to na ploche pod pódiom ožije a skončí to až s  posledným tónom koncertu.

Tlačová správa