CANNIBAL CORPSE A PRIMAL FEAR PRIPRAVUJÚ DVD

Opäť sa dozviete ako je na tom spevák Posion Brett Michaels. Prezradíme vám, že Cannibal Corpse a Primal Fear chystajú DVD a že vydavateľstvo Century Media ulovilo väčšiu kapelu. Akú? Kliknite na "Čítať ďalej" a dozviete sa viac.

Aj dnes vás ideme inforomovať o zdravotnom stave Bretta Michaelsa, ktorý je už na tom o niečo lepšie. Na všetky testy a liečby reaguje dobre. Lekársky tím ho neustále pozoruje, aby nevznikli žiadne ďalšie komplikácie. Do týždňa by mali lekári zistiť presné miesto a príčinu jeho krvácania do mozgu. Aj keď včera sa vyskytli bližšie nešpecifikované prekážky, tak lekári sú ohľadom jeho uzdravenia optimisti. Na oficiálnom Brettovom Myspace vyjadrili jeho blízky poďakovanie fanúšikom za morálnu podporu pri jeho liečbe.

Floridská deathová legenda Cannibal Corpse oznámila mená dvoch show, kde plánuje natočiť záznam z koncertu pre ich pripravované DVD Centuries of Torment – The First 20 Years. Záznamy z koncertov bude režírovať Denise Korycki. Záznamy sa uskutočnia 3. mája v Englewoode a 8. mája v Albuquerque.

Vydavateľstvo Century Media oslavuje v tomto roku svoje 20. narodeniny. Pri príležitosti tohto výročia podpísalo vydavateľstvo zmluvu s Iced Earth od ktorej si veľa sľubuje.

Primal Fear dokončili nedávno práce na pripravovanom DVD 16.6-All Over the World, ktoré sa nahrávalo počas ich turné na rôznych miestach od septembra do novembra 2009. Okrem DVD vyjde aj Live CD, ktoré bude určené pre americký thr a bude sa volať Live in USA. Oba produkty vydá Frontier Records 2. júna. V Amerike až 22. júna.