SABATON ZVEREJNILI ZÁBERY Z NAHRÁVANIA NOVÉHO KLIPU

Legenda Accept zverejnila dátumy vydania nového albumu. Jag Panzer sa upísali novému vydavateľstvu. Manowar si chcú uctiť Ronnieho Jamesa Dia nahraním tributového albumu. Prostredníctvom nás si môžete pozrieť zábery z nahrávania nového videoklipu Sabaton.
O tom, že znovuzrodená legenda Accept vydá nový album Blood of the Nations sme vás už informovali. Accept však zverejnili aj dátumy vydania nového materiálu. Blood of the Nations vyjde v Európe 20. augusta a v Amerike 14. septembra. Novinka sa nahrávala v anglickom Backstage štúdiu s Andy Sneapom. Na celom svete vyjde novinka pod hlavičkou Nuclear Blast.

Power metalisti z Colorada Jag Panzer menia vydavateľa. Zbohom dali Century Media a upísali sa SPV/Steamhammer. Kapela začne v auguste nahrávať nový album s názvom Scourge of the Light. Novinka by mala vyjsť začiatkom roka 2011 už pod novým vydavateľom.

Metaloví bojovníci Manowar plánujú vydať tributový album Ronnieho Jamesa Dia. Basák Joey DeMaio povedal: "Heavy metal stratil veľkého umelca a ozajstného gentlemana. Mal som tú česť byť jeho priateľom. Spoľu s ďalšími priateľmi a fanúšikmi si ho budeme ctiť naveky. Ronnieho si chceme uctiť spomienkovým albumom."

Sabaton
dokončili nahrávanie videoklipu ku skladbe Uprising z nového albumu Coat of Arms, ktorý natáčali v hlavnom meste Poľska vo Varšave. Zábery z natáčania si môžete pozrieť TU.