NOVINKY Z TÁBOROV CHILDREN OF BODOM, FIREWIND A ĎALŠÍCH

Children of Bodom dokončili nahrávanie bicích pre nový album. Firewind zverejnili trailer k novému albumu. Van Halen chce nahrať nový album. Monster Magnet vydajú 8. album.
Fíni Children of Bodom usilovne pracujú na novom, zatiaľ bezmennom albume. Na novinke spolupracujú s producentom Mattom Hydeom (Hatebreed, Monster Magnet). V súčasnosti Children of Bodom dokončili nahrávanie bicích. „Nahrávalo sa mi dobre a som nadšený z nových skladieb,“ vyjadril sa bubeník kapely Jassko Raatikainen.

Grécka metalová formácia Firewind zverejnili trailer k novému albumu Days of Defiance, ktorého vydanie je naplánované na 26. októbra prostredníctvom Century Media. Ako podmaz k traileru je použitá nová skladba kapely World On Fire. Trailer nájdete pod dnešnými novinkami.

Rocková legenda Van Halen sa chystá do štúdia, kde chce nahrávať nový album. Bude to prvý štúdiový album od roku 1998, kedy nahrala album Van Halen III. Nebude to len prvý album od roku 1998, ale aj prvý album s Davidom Lee Rothom od roku 1984. Taktiež to bude prvý album Van Halen, na ktorom sa bude podielať aj Eddieho syn Wolfgang. No a my už iba dodajme, že nový materiál má vyjsť prostredníctvom Warner/Chapell Music niekedy v roku 2011.

Americká kapela Monster Magnet vydá v strede októbra svoj nový album Mastermind, ktorý bude v poradí 8. albumom týchto hard rockerov. Fanúšikovia si prídu na svoje v podobe 12 nových skladieb.