Nevšedný zážitok: Na nádvorí hradu Modrý Kameň vystúpi legendárna kapela TITANIC

Začiatkom júna si prídu na svoje fanúšikovia dobrej hudby a histórie zároveň. Na nádvorí hradu Modrý Kameň vystúpi česká heavy metalová kapela TITANIC spolu s domácou formáciou MIDNIGHT SCREAM. To však nie je všetko.

ROCKOVO-METALOVÝ MINI FESTIVAL MODRÝ KAMEŇ

TITANIC (Cze)
MIDNIGHT SCREAM (Sk)
HUMANA ETC. (Sk)
LIFESENSE

Sobota 6.6:2015, Modrý Kameň – nádvorie hradu

Štart: 18:00, vstupné: 6 eur

Známa slovenská power/thrash metalová kapela MIDNIGHT SCREAM z Veľkého Krtíša pozýva na podujatie nazvané Rockovo-Metalový MiniFestival-Modrý Kameň, ktoré sa uskutoční v sobotu 6. júna na nádvorí hradu Modrý Kameň.

titanic-photo

TITANIC po comebacku

Headlinerom festivalom bude česká heavy metalová formácia TITANIC, ktorá už v 80. rokoch patrila k špičke československej scény. Hity ako „Metalový Svátek“ alebo „Simulant“ valcovali vtedajšie hitparády. TITANIC nepotopili ani personálne výmeny. Je síce pravda, že v roku 1995 odplával do svojho domovského prístavu, no o približne 14 rokov neskôr opäť začal plávať v metalových vodách. A nezabudnite, že za bicími sedí v tejto kapele mašina Martin „Marthus“ Škaropuka z CRADLE OF FILTH a MASTERPLAN!

Spolu s touto legendou si budete môcť vychutnať aj MIDNIGHT SCREAM a kapely HUMANA ETC. A LIFESENSE. Obe skupiny patria k domovským kolegom ,,midnightov“. Muzika HUMANA ETC. sa pohybuje v hard rockových vodách a za jej mikrofónom nájdeme známu slovenskú star Petra Cmoríka, ktorý vám jasne ukáže, že mu nie je cudzí ani takýto typ muziky. LIFESENSE hrávajú alternatívny rock a za ich mikrofónom nájdete šarmantnú, hlavne talentovanú dievčinu – Lenku Ondruškovú.

titanic-modry-kamen-2015

Plagát k podujatiu

Tlačová správa