Na Slovensko príde svetová tatérska elita: Koncom júna vo Fiľakove 2. International Tattoo Fest

Na Slovensko, presnejšie do Fiľakova, mieri svetová tatérska elita. Koncom júna sa uskutoční druhý ročník medzinárodného festivalu tetovania nazvaného „2. International Tattoo Fest“.

Nasledujúce riadky nebudú veruže o žiadnej muzike. Možno vás to trocha zarazí, ale hneď vysvetlíme prečo. Vo Fiľakove sa koná druhý ročník medzinárodného festivalu tatérov. A tetovanie ide dokopy s rockovou a metalovou hudbou viac ako s akoukoľvek inou.

international-tattoo-fest-2015-filakovo-fb-plagat

2. International Tattoo Fest

Svetová elita tatérov už onedlho zamieri do Fiľakova, na druhý ročník festivalu, ktorý si hneď po svojej premiére získal medzinárodný cveng. „Tento festival je unikátny a veľmi si ho pochvaľovali všetky zúčastnené tetovacie štúdiá,“ spomína na prvý ročník festivalu organizátor Robo Mag.

2. International Tattoo Fest sa uskutoční v sobotu 27. júna od 12. hodiny na štadióne FTC v telocvični. Vstupné na toto podujatie je 7 eur, deti do 12 rokov budú mať vstup zdarma. Vstupenky sú zlosovateľné, hlavnou cenou bude tetovanie v hodnote 200 eur. Na festivale sa zúčastní 45 tetovacích salónov a približne 60 tatérov zo Slovenska, Česka, Maďarska, Rakúska, Poľska, Nemecka, Anglicka  Nórska.

„Festival je určený všetkým, ktorí majú radi tetovanie ako životný štýl, umenie a kvalitnú hudbu,“ povedal Robo. Na festivale sa predstavií aj maďarská rock n rollová kapela OVERCAST, lučenecká kapela MR.PSYCHO & THE DARK ANGELS, STEVE MISIK & CO.

international-tattoo-fest-2015-filakovo-plagat

Plagát ku akcii

Tlačová správa