SLIPKNOT nahrali ďalší videoklip, nové informácie o chystanom albume CHILDREN OF BODOM

SLIPKNOT sa prezentujú novým videoklipom. CHILDREN OF BODOM prezradili detaily o novom albume. LAMB OF GOD vypustili do sveta druhú ukážku z chystanej novinky. PARKWAY DRIVE, WE CAME AS ROMANS a GHOST majú nové klipy.

slipknot-2014

SLIPKNOT

Kapela SLIPKNOT natočila nový videoklip. Ten je ku piesni s názvom „Killpop“, ktorá je zároveň tretím singlom z ich aktuálneho štúdiového albumu „.5: The Gray Chapter“. Klip si môžete pozrieť hneď pod správou.

Fínski zástupcovia melodického metalu CHILDREN OF BODOM prezradili, že ich v poradí deviaty štúdiový album dostal názov „I Worship Chaos“. Kapela okolo Alexiho Laiha stanovila aj dátum jeho vydania na 2. októbra 2015. O artwork novej nahrávky (nájdete nižšie), ktorá vyjde prostredníctvom Nuclear Blast Records sa postaral fínsky umelec Tuomas Korpi.

children-of-bodom-worship-chaos

CHILDREN OF BODOM – I Worship Chaos

Američania LAMB OF GOD zverejnili už druhú ukážku z ich chystanej štúdiovej novinky „VII: Sturm Und Drang“. Tentoraz ide o skladbu s názvom „512“, ktorá je inšpirovaná udalosťami, za ktorí spevák kapely Randy Blythe sedel vo väzení v Čechách. My pripomíname, že vtedy bol obvinený za ublíženie na zdraví, ktoré viedlo k smrti fanúšika a číslo 512 bolo číslo jeho väzenskej cely. Spomínaná albumová novinka vyjde 24. júla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Entertainment.

Nový klip nahrali metalcoristi PARKWAY DRIVE, ktorý ho natočili k novému songu „Vice Grip“ z chystanej štúdiovky „Ire“. Tá vyjde 25. septembra prostredníctvom Epitaph Records.

Aj ďalšia metalcoreová kapela, konkrétne WE CAME AS ROMANS, natočila nový klip a to ku skladbe s názvom „Regenerate“. Spomínaný song nájdete na ich novom albume „We Came as Romans“, ktorý sa na pulty predajní dostane prostredníctvtom vydavateľstva Equal Vision Records 24. júla.

Formácia GHOST natočila nový klip ku piesni „Cirice“, ktorú nájdete na ich novom albume „Meliora“. Ten vychádza 21. augusta prostredníctvom labelu Loma Vista Recordings.