SERJ TANKIAN NEZAHÁĽA, ROZPRACOVAL ĎALŠIE PROJEKTY

Serj Tankian okrem dokončovania sólového albumu rozpracoval ďalšie projekty. Prinášame vám presné umietnenia nového albumu Iron Maiden v rôznych kútoch sveta. Tristania chystá špeciálnu Release party. Na počesť kapiel Helloween a Gamma Ray vyjde tributové CD. Onslaught už dokončili bicie a spevácke party na svojej novinke.

Podľa serveru Billboard.com má Serj Tankian okrem svojo nového albumu Imperfect Harmonies (vyjde 21.septembra) rozpracovaných už niekoľko ďalších projektov. Jeho ďalší projekt, muzikál Prometheus Bound by mal mať premiéru v marci budúceho roka a malo by sa jednať o fúziu klasického jazzu a filharmónie. V nasledujúcom roku, by mal Tankian vydať aj jeho druhú knihu poézie nazvanú Glaring Through Oblivion.

Včera sme vám priniesli správy o úspechu nového albumu Iron Maiden. Dnes sa objavili presné výsledky počíňania The Final Frontier v jednotlivých krajinách. Fínsko – 1. miesto, Veľká Británia – 1. miesto, Švédsko – 1. miesto, Austrália – 2. miesto, Írsko – 3. miesto a Belgicko – 6. miesto.

Nórska Tristania chystá na 25. spetembra release party pri príležitosti vydania 6. štúdiového albumu Rubicon. Party by mala zahŕnať špeciálnu oslavu usporiadanú pre niektorých vyvolených fanúšikov. Na Release party sa s kapelou predstaví možno posledný krát spevák Osten Bergoy a naopak, po prvýkrát by sa mal s Tristaniou predstaviť huslový virtuóz Pete Johansen.

Na počesť kapiel Helloween a Gamma Ray chystajú vydavateľstvá 5th Element a Ilungara vydať tributový album nazvaný HelloRay – A Tribute To Helloween and Gamma Ray. Podľa tlačovej srpávy je to projekt kapiel, ktoré boli inšpirované ich tvorbou. Samotný tributový album bude obsahovať 16 skladieb v období tvorby kapiel 1985 – 2007. Skladby prehrali pomerne neznáme kapely, ktoré si zvolili skladby ako napríklad Warrior, Anywhere In the Galaxy, Just A Little Sign alebo Heaven Or Hell. Dátum vydania zatiaľ nie je známy. Cover ku chystanému tributu nájdete pod dnešnými novinkami.

Britská thrash metalová legenda Onslaught v súčasnosti pracuje na novom albume Sounds of Violence. Členovia kapely usilovne pracujú, pretože v týchto dňoch dokončili nahrávanie bicích a vokálov. Novinka má vyjsť z kraja roka 2011.