NERGALOVI Z BEHEMOTHU POTVRDILI LEUKÉMIU

Dnes začneme smutnou správou. Nergalovi z Behemothu potvrdili leukémiu. Spevák Dream Theater James LaBrie vydá sólový album. Nový album vydá aj nemecká kapela Naera. Bratia Tardyovci začali pracovať na druhom albume ich spoločného projektu. Vyjde nová obrazová biografia Jimmyho Pagea z Led Zeppelin.

Smutná správa prišla z tábora Behemothu. Lídrovi kapely Adamovi „Nergalovi“ Darskemu potvrdili leukémiu. Podľa poľského spravodajského servera TVP choroba pokročila do štádia, kedy už nepomôže ani chemoterapia. Jediná šanca pre Nergala je teraz transplantácia kostnej drene. Nergalovi, želáme skoré a najmä úspešné vyliečenie.

Spevák Dream Theter James LaBrie vydá 28.septembra sólový album nazvaný Static Impulse. Novinka sa dostane na pulty obchodov prostredníctvom InsideOut Music. Na klasickej verzii albumu bude 12 skladieb, na limitovanej ich bude štrnásť.

Nemecká kapela Naera sa pripravuje na vydanie svojho 5. albumu Forging the Eclipse, ktorý vyjde 22. októbra prostredníctvom Metal Blade. Materiál sa nahrával so zvučnými menami. Andy Classen dohliadal na bicie a na zvyšný proces zas Alexander Dietz. Mix nahrávky obstaral Tue Madsen. Na Forging the Eclipse nájdu fanúšikovia 12 skladieb.

Bratia Tardyovci z Obituary začali pracovať na druhom albume Tardy Brothers. Podľa ich slov sa nikam neponáhľajú a s nahrávkou sa chcú poriadne vyhrať.

Dátum 27. september by si mali zapamätať všetci fanúšikovia Jimmyho Pagea z legendárnych Led Zeppelin. Dôvod je jednoduchý. Vtedy totiž vyjde nová obrazová biografia tejto legendy s názvom Zoso. Kniha bude obsahovať viac ako 650 fotografií na 500 stranách.