LORDI MAJÚ NOVÝ KLIP, SONATA ARCTICA PRELOŽILA KONCERT

Dnes sa dozviete prečo Sonata Arctica presunula svoj plánovaný koncert, na ktorom mali nahrávať nové DVD. Taktiež sa dozviete niečo o pripravovaných albumoch kapiel Lamb of God, Moonsorrow a Kampfar. V novinkách vám ponúkneme aj nový videoklip od Lordov.
Sonata Arctica bola nútená preložiť svoj milánsky koncert z 30. septembra na 27. februára 2011. Tým pádom sa prekladá aj nahrávanie nového DVD, ktoré má prebehnúť práve v Miláne. Dôvodom preloženia termínu je zlomená ruka gitaristu Eliasa Viljanena. Viljanen je vyradený na 5 až 6 týždňov.

Bubeník Lamb of God Chris Adler prezradil v rozhovore pre jeden internetový server, že kapela začne pracovať na novom albume vo februári 2011.

Fíni Moonsorrow sú od dnes v štúdiu, kde začínajú nahrávať nový album, ktorý by mal vyjsť niekedy koncom februára 2011. „Na novom albume sme pracovali celé leto. Aj napriek tomu, že sme vo Fínsku teplé počasie na atmosfére albumu sa to neprejaví. Novinka bude chladná, ťažká a zničujúca. Lyricky sa novinka bude zaoberať témou života po konci sveta,“ stojí v oficiálnom vyhlásení kapely.

Fíni Lordi zverejnili nový videoklip ku skladbe This Is Heavy Metal z nového albumu Babez For Breakfast. Nový materiál má vyjsť už za pár dní, teda 15. septembra prostredníctvom The End Records. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Nórski blackáči Kampfar v súčasnosti pracujú na nasledovníkovi albumu Heimgang z roku 2008. Kapela čoskoro začne nahrávať nový album v legendárnom štúdiu Abyss spoločne s Petrom Tägtgrenom. Jeho vydanie je naplánované na jar 2011.