NAPALM DEATH sa rozhodli pomôcť Nepálu. Novinky aj od POWERWOLF a BORKNAGAR

NAPALM DEATH sa zapojili do charitatívnej akcie na podporu Nepálu. POWERWOLF zverejnili cover verziu piesne od Garyho Moorea z ich nového albumu. BORKNAGAR dokončili nový album. SPASM s troma novými songami.

napalm-death-promo-2015

NAPALM DEATH

 

Legendárna britská úderka NAPALM DEATH sprístupnila doteraz nevydanú skladbu s názvom „Earthwire“, ak si ju stiahnete, peniaze za jej dowload poputujú na pomoc Nepálu, ktoré v apríli zasiahlo zničujúce zemetrasenie. Ak by ste touto formou chceli finančne prispieť, môžete tak urobiť na TOMTO ODKAZE.

Nemci POWERWOLF vydajú 17. júla prostredníctvom Napalm Records nový štúdiový album „Blessed & Possessed“, ktorého limitovaná verzia bude obsahovať ďalšie CD obsahujúce 10 cover verzií. Jednu z nich, konkrétne „Out  in the Fields“ od Garyho Moorea si môžete vypočuť nižšie.

Nórska kapela BORKNAGAR oznámila, že dokončila nový, v poradí desiaty štúdiový album, ktorý vyjde ešte tento rok prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records. Hosťom na novej nahrávke bude v dvoch skladbách Kristoffer Rygg z ULVER či SUNN O))).  Názov albumu ešte kapela neprezradila.

Známi českí grinderi SPASM vypustili do sveta tri nové piesne. „Juicy Foreplay“, „WTF“ a „Lick Your Fingers“. Skladby sa budú nachádzať na chystanom albume „Pussy (De)Luxe“, ktorý vyjde v septembri prostredníctvom labelu Rotten Roll Rex. Spomínané songy nájdete na TOMTO ODKAZE.