Poriadna dávka energie a nespútanosti: V Bratislave vystúpia Američania D.R.I.

Hrajú už od roku 1982. Položili základné kamene crossoveru spojeného s thrash metalom. Reč je o Američanoch D.R.I., ktorí sa predstavia už o dva dni v bratislavskom Randal Clube.

D.R.I. – DIRTY ROTTEN IMBECILES (Usa) – the fathers of crossover thrash
DEATH BY STEREO (Usa) – HC/punk
RAMMING SPEED (Usa) – thrash/grind/dbeat
EWIG FROST (Aut) – old school black metal
+ 1 support

Streda 29.7.2015, Bratislava – Randal Club

Štart: 20:30, vstupné: 18 € (predpredaj) / 20 € na mieste

Poznáte skrčenú postavičku v kruhu, ktorá akoby moshovala? Snáď to nikoho z nás neobišlo. Legendárne logo je späté s kultovou kapelou D.R.I. (DIRTY ROTTEN IIMBECILES), ktorá položila stavebné kamene žánru crossover thrash. Išlo vlastne o spojenie hardcoru a thrash metalu s pointou hrať energicky, rýchlo a s ničím sa nesrať! Svoje si už drtia od roku 1982, kde vymietli každé pódium, na ktorom sa objavili. Ich živé vystúpenia sú neuveriteľná dávka energie a nespútanosti. Vynechať tento koncert by bola pre každého, kto má rád thrash, obrovská chyba!

Spoločnosť im budú robiť hardcoristi DEATH BY STEREO. Melodicky podchytená jazda hardcorom s punkovou dravosťou! RAMMING SPEED nás prevalcujú dávkou thrashu zabaleného v crustovom balíku. Aby toho nebolo málo, z Rakúska sa dovalí banda EWIG FROST, ktorí prinesú old schoolovú podobu black metalu, ako vystrihnutú z časopisu z 80. rokov. Bude to mimoriadna jazda! Lístky si môžete rezervovať na maili restofnoise@gmail.com za cenu 18€! Nezmeškajte to!

FB Event

Promo text: Lukáš „Bukáčo“ Polák

dri-plagat-bratislava

Plagát k európskemu turné D.R.I.

Tlačová správa