STAR ONE ZVEREJNILI TRAILER, THERAPY? VYDAJÚ ŽIVÁK

Star One zverejnili video trailer k novému albumu. Atheist zas podrobnosti a artwork k novinke. Winds of Plague začali nahrávať nový album. Therapy? vydajú prvý živák vo 20 – ročnej svojej histórii. Japonci Sigh zmenili vydavateľa.
Projekt multiinštrumentalistu Arjena Lucassena, teda Star One zverejnil video trailer k novému albumu Victims of the Modern Age, ktorý vyjde 1. novembra prostredníctvom vydavateľstva Inside Out. Trailer nájdete pod novinkami.

Američania Atheist zverejnili podrobnosti o pripravovanom albume Jupiter. Novinka vyjde 10. novembra prostredníctvom Season of Mist. Materiál na album sa nahrával v štúdiu LedBelly v Atlante s Mattom Washburnom a album mixoval Jason Suecof (Trivium, Chimaira, Devildriver). Jupiter bude obsahovať 8 nových skladieb. Artwork k albumu si vzal na starosti Eliran Kantor, ktorý spolupracoval napríklad s Testamentom, Sigh alebo Gwar. Jeho dielo nájdete pod dnešnými novinkami.

Ďalší američania, tentokrát Winds of Plague sa nachádzajú v štúdiu v Los Angeles, kde spolu s renomovaným producentom Mattom Hydeom (Slayer, Hatebreed) začali nahrávať nový album. Ten by mal vyjsť začiatkom roka 2011 prostredníctvom Century Media Records.

Legendárna hard rocková kapela Therapy? Zverejnila podrobnosti o ich úplne prvom živáku. Ten dostal názov Were Here To the End a vyjde 8. novembra prostredníctvom Global Music. Album bude obsahovať 36 skladieb a vyjde ako dvoj CD. Záznam vznikol v marci tohto roka v londýnskom divadle Water Rats Theatre. Koncert bol súčasťou osláv 20. výročia.

Japonskí experimentátori Sigh sa upísali vydavateľstvu Candlelight Records.