MACHINE HEAD v Bratislave: Hrajte o 2 voľné vstupy na tento výnimočný koncert!

Koncert MACHINE HEAD v bratislavskom klube Majestic je nepochybne očakávanou akciou mnohých fanúšikov. Máme pre vás súťaž!

Spoločne s usporiadajúcou agentúrou Obscure Promotion sme pre vás pripravili zaujímavú súťaž. Na blížiaci sa (16.9.2015) špeciálny koncert MACHINE HEAD nazvaný „An Evening With“ v Bratislave máme pre vás dva voľné vstupy. Veríme, že spravíme tak radosť jednému výhercovi, ktorý si bude môcť zo sebou niekoho zobrať. Ale samozrejme, len tak zadarmo to nebude. Budete musieť odpovedať na 2 súťažné otázky.

Súťažné otázky:
1. Ako sa volá basgitarista, ktorý v roku 2013 nahradil Adama Ducea?
2. V ktorom meste sa natáčal videoklip ku skladbe „Darkness Within“ z predošlého albumu „Unto the Locust“?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com alebo sutaz@valhalla.sk. Do predmetu správy uveďte: MACHINE HEAD. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – kompletná adresa, telefón. Bez týchto údajov nebudete zaradený do žrebovania. Správne odpovede posielajte do piatku 11. septembra 2015 do 12. hodiny. Meno výhercov zverejníme ešte v ten istý deň na našom facebooku alebo stránke. Preto nás pozorne sledujte. Výhercu budeme kontaktovať mailom.

PODMIENKY: Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zaratúvaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.

machine-head-bratislava-plagat-2015

Plagát ku bratislavskému koncertu