MANOWAR ZNOVU VYDAJÚ BATTLE HYMNS, DEFTONES S NOVÝM KLIPOM

Manowar znova nahrajú a vydajú Battle Hymns. James LaBrie zrušil svoje sólové turné po Amerike. Gotthard vydajú kolekciu balád. Lordi už majú nového bubeníka. Samael zmenili vydavateľstvo. Deftones natočili nový videoklip.
Manowar sa rozhodli, že znova nahrajú a vydajú svoj úspešný debut z roku 1982 Battle Hymns. Na jeho znovu nahraní prisľúbil účasť aj legendárny americký herec Christopher Lee (Dracula, Pán prsteňov, Hviezdne vojny atď), ktorý je známy aj spoluprácou s Rhapsody of Fire. Podľa slov Joeyho DeMaia je jeden z dôvodov prečo sa rozhodli tento album znovu nahrať aj fakt, že späť c kapele je pôvodný bubeník Donnie Hamzik. Battle Hymns majú Manowar v pláne vydať niekedy nabudúci rok.

James LaBrie zrušil svoje  sólové americké turné k jeho novinke Static Impulse, ktoré malo byť od 26. novembra do 20. decembra. Podľa slov speváka Dream Theater hlavným dôvodom zrušenia turné bol problém s pracovnými vízami pre niektorých členov jeho sólového vystúpenia.

Švajčiarski hardrockeri Gotthrad sa aj po tragickej smrti ich speváka Steva Lee rozhodli vydať kolekciu balád Heaven – Best of Ballads Part. 2. Tá vyjde 26. novembra prostredníctvom Nuclear Blast. „Táto kompilácia balád možno pomôže niektorým fanúšikom vyrovnať sa so stratou Steva,“ vyjardil sa basák Marc Lynn.

O rozchode bubeníka Kitu s moštrami Lordi sme vás už informovali. Tentokrát kapela informuje o tom, že našli za neho náhradu. Novým bubeníkom sa stal istý Otus, ktorého identita je ako inak dobre ukrytá. Otus sa s Lordami predstaví aj našim divákom 16. novembra v Majestic Music Clube v Bratislave. Fotku nového monštra nájdete pod dnešnými novinkami.

Samael sa upísali vydavateľstvu Season of Mist, ktoré vydá aj ich nové EP Antigod.

Američania Deftones nahrali nový videoklip k novému albumu Diamond Eyes. Voľba padla na skladbu Youve Seen the Butcher. Klip nájdete pod dnešnými novinkami.