Druhý album KHADAVER už v novembri: Kapela zverejnila artwork, tracklist a lyric video

Pomaly sa to už blíži! Druhý štúdiový album slovenskej blackened industrial metalovej skupiny KHADAVER vyjde v novembri. Kapela zverejnila artwork, tracklist a ostatné podrobnosti.

Druhý štúdiový album „Exstinctio Mundi“ vyjde 9. novembra 2015 prostredníctvom kapelného Bandcampu, k dispozícii bude samozrejme aj vo fyzickej forme cd nosiča. Predobjednávky na materiál sa už rozbehli.

khadaver-promo-2015

Nové promo foto KHADAVER. Foto: Sachtikus

Artwork albumu si vzal na starosti hlavný mozog kapely Nihil Nix, asistovala mu ilustrátorka. Fotografie robil známy Marius Sachtikus. „Promo zábery sme fotili počas jedného júnového dňa v kameňolome na Východnom Slovensku,“ doplnil Nihil Nix.

khadaver-exstinctio-mundi

KHADAVER – Exstinction Mundi

Skupina urobila aj lyric video k titulnej skladbe „Zeroborn“, ktoré si opäť vzal na starosti líder tejto formácie. „Skladba je úvodom do príbehu celého albumu, ktorý je koncepčný a sleduje rasu Zeroborn, ktorá vytvorila v náhodnom experimente ľudstvo tak, aby ho nechala na pospas sebe samým. Celý príbeh sa odohráva v minulosti, prítomnosti a budúcnosti. Celý príbeh neskôr doplní aj oficiálny videoklip k ďalšej piesni,“ priblížil Nihil Nix.

Na záver vám ponúkame tracklist albumu: „Exstinctio Mundi“: 1. „Zeroborn“, 2. „Gods-RW“, 3. „Via Aeons and Cosmos“, 4. „Episteme Finite“, 5. „Progress Through the Firepower“, 6. „I.T.N.O.F.“, 7. „Incipit Futurum“, 8. „Divine Data Corrupted“, 9. „Bionic Industries“, 10. „Exstinctio Mundi“.

Súvisiace linky s kapelou:

Facebook

Bandcamp

Youtube

Bandzone