Novinky plné videí: SLIPKNOT, ABBATH, BELPHEGOR, ANNIHILATOR a ďalší

SLIPKNOT, BELPHEGOR, ANNIHILATOR a ABBATH natočili nové klipy. Informácie aj od SWALLOW THE SUN, RUSH, RAGE AGAINST THE MACHINE a SUICIDE SILENCE.

slipknot-2015

SLIPKNOT

Kapela SLIPKNOT natočila nový obrazový materiál k piesni s názvom „XIX“ pochádzajúcej z ich aktuálnej radovky „.5: The Gray Chapter“. Isto ste mnohí postrehli aj správu, že SLIPKNOT sa predstavia v susednom Česku, presnejšie v pražskej O2 Aréne. Termín koncertu je 27. januára 2016.

Rakúski neznabohovia BELPHEGOR majú nový klip, ktorý natočili v Portugalsku ku skladbe „Black Winged Torment“ z ich stále aktuálnej fošne „Conjuring the Dead“.

Nový klip, ponúkajú aj thrash metaloví ANNIHILATOR, konkrétne ku skladbe „Snap“ z ich aktuálnej štúdiovej novinky „Suicide Society“.

Bohatú nádielku klipov uzatvára black metalová formácia ABBATH s ich live videom ku skladbe „Nebular Ravens Winter“ pochádzajúca z albumu „Blizzard Beasts“ od IMMORTAL.

Fínski melancholici SWALLOW THE SUN zverejnili lyric video k ich novému songu „Heartstrings Shattering“ z ich chystaného trojalbumu nazvaného „Songs from the North I, II & III“ stelesňujúceho neoficiálne motto kapely: „Ponurosť, Krása & Zúfalosť“. Spomínaná novinka uzrie svetlo sveta 13. novembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Kanadskí rockoví veteráni RUSH zverejnili ukážku z ich chystaného koncertného filmu „R40Live“ a to v podobe piesne „Roll the Bones“. Ďalšie detaily ohľadom koncertného filmu zatiaľ nie sú známe, istý je iba dátum vydania, ktorým je 20. november a participácia hudobníkov ako Tom Morello (RAGE AGAINST THE MACHINE), Chad Smith (RED  HOT CHILI PEPPERS) a iných.

Pozrite si ďalšiu ukážku z nového DVD „Live at Finsbury Park“ od kapely RAGE AGAINST THE MACHINE  v podobe piesne „Testify“. Spomínané DVD vydá 16. októbra vydavateľstvo Eagle Rock Entertainment.

Deathcorová kapela SUICIDE SILENCE vydá 23. októbra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Entertainment nové EP „Sacred Words“, avšak len v digitálnej forme. Obsahovať bude live verzie skladieb „Inherit the Crown“, „Cease to Exist“ a rôzne verzie piesne „Sacred Words“.