PODROBNOSTI O NOVINKE AGNOSTIC FRONT

Roger Miret z Agnostic Front prezradil podrobnosti o novinke. Volbeat prerušili európske turné pre chorobu jedného z členov. Anvil podpísali zmluvu s novým vydavateľstvom. Magrudergrind vydali nové EP.
Vokalista amerických Agnostic Front Roger Miret prezradil pre RealPunkRadio podrobnosti o novom albume. Ten sa bude volať Loud Fast and Shitty. Kapela v súčasnosti na ňom pracuje vo floridskom štúdiu Mana. Agnostic Front na novinke spolupracujú s Erikom Rutanom a Freddy Cricienom. Vydanie Loud Fast and Shitty očakávajte v marci 2011 prostredníctvom Nuclear Blastu.

Dáni Volbeat museli prerušiť európske turné. Presnejšie sa jedná o vystúpenia vo Veľkej Británii. Po vystúpeniach v Škandinávii ochorel spevák a gitarista Michael Poulsen a lekári mu neodporúčali cestovať. Podľa vyhlásení kapely je jeho stav už stabilizovaný a Poulsenove uzdravenie sa očakáva v najbližšej dobe. Ďalšie koncerty by mala kapela odohrať od 1. decembra.

Kanaďania Anvil oznámili, že podpísali zmluvu s novým vydavateľstvom. Tým sa stalo The End Records, ktoré vydá aj ich štrnásty album v poradí Juggernaut of Justice.

Grindoví Magrudergrind vydali 22. novembra nové šesťskladbové EP Crusher, ktoré vyšlo prostredníctvom vydavateľstva Scion A/V.