CANDLEMASS OSLAVUJÚ 25 ROKOV EXISTENCIE

Švédi Candlemass oslavujú 25. výročie a pre fanúšikov vydajú špeciálne 5 CD nazvané Doomology. Godflesh pracujú na novom albume. Assassin zverejnili artwork k novému albumu.

Legendárna švédska doomová kapela Candlemass chystá pre fanúšikov k 25. výročiu kapely špeciálny dva a polhodinový koncert, na ktorom prehrá všetky skladby z debutového albumu Epicus Doomicus Metalicus a to navyše po prvýkrát s pôvodným spevákom Johanom Längqvistom. Okrem tejto show nachystanej na 18. decembra chystá Candlemass k výročiu vinyl Doomology, ktorý bude obsahovať 5 diskov.

Znovuzrodená kapela Godflesh pripravuje nový materiál. Pre Decibel Magazine to potvrdil Justin Broadrick. Broadrick sa vyjadril, že by bolo ľahké zaradiť na nový album 8 až 10 skladieb, no Godflesh si chcú dať na nich záležať, aj keby to malo trvať dlhšie.

Nemeckí thrasheri Assassin zverejnili artwork k novému albumu Breaking the Silence, ktorý vyjde 25. februára prostredníctvom SPV/Steamhammer Records. Na novinke bude desať nových skladieb. Artwork nájdete pod dnešnými novinkami.