RHAPSODY OF FIRE CHYSTAJÚ ĎALŠÍ ALBUM

Rhapsody of Fire chystajú nový album, ktorý ukončí po 13 rokoch Dark Secret Saga. Nemecký festival Summer Breeze zverejňuje prvé potvrdené kapely. Crematory natočili nový videoklip, ktorý si môžete pozrieť prostredníctvom nášho servera.
Štvorročná tvorčia pauza sa prejavila u Rhapsody of Fire. V tomto roku im vyšiel 8. album The Frozen Tears of Angels. Vzápätí vydali EP The Cold Embrace of Fear a z ich tábora prichádzajú správy, že pripravujú nový album nazvaný From Chaos To Eternity, ktorý by mal vyjsť niekedy na jar budúceho roka prostredníctvom Nuclear Blast. Novinka vraj bude prirodzeným pokračovaním The Frozen Tears of Angels. Basgitarové časti a bubenícke party už boli dokončené v Hamburgu pod dohľadom Saschu Paetha (Avantasia, Angra, Kamelot). Zvyšok bude nahrávať Luca Turrilli a Alex Staropoli v rodnom Trieste. Novinka by podľa slov Lucu Turriliho mala uzatvoriť Dark Secret Saga, ktorú kapela začala písať pred 13 rokmi.

Zbrojí už aj nemecký festival Summer Breeze, ktorý sa uskutoční od 18. do 20. augusta 2011 v nemeckom Dinkelsbuhle. Zatiaľ potvrdil tieto mená: Arch Enemy, Bolt Thrower, Caliban, J.B.O., Kvelertak, Primordial, Saltatio Mortis, The Haunted, Tyr, Witchery, Vomitory. Organizátori festivalu zverejňujú každý deň jedno nové meno.

Nemecká kapela Crematory zverejnila svoj nový videoklip, ktorý je na skladbu Infinity. Tá pochádza z ich aktuálneho rovnomenného albumu. Videoklip nájdete pod novinkami.