KING DIAMOND JE PO ŤAŽKEJ OPERÁCII SRDCA

King Diamond sa zotavuje po ťažkej operácii. Brutal Assault zverejnil ďalšie kapely. Dnes predstavujeme kapely aj na českom festivale Obscene Extreme.
Hororový mág King Diamond, vlastným menom Kim Bendix Petersen sa momentálne zotavuje po ťažkej operácii srdca! Tá bola nevyhnutná pretože jeho srdcové artérie boli v zlom stave. Jedna bola dokonca kompletne zapchatá. King Diamond v poslednej dobe prekonal viacero infarktov. Aj po operácii by mal umelec fungovať s pomocou bypassu. Kingovi držíme palce, aby sa čo najskôr uzdravil.

Festival Brutal Assault zbrojí aj ďalej. Kapely budú postupne pribúdať. Momentálne do zoznamu pribudli kanadskí technickí deatheri Gorguts, poľskí harcovníci Vader, znovuzrodení death/grinderi Exhumed. Okrem toho organizátori potvrdili aj pagan metalistov Dordeduh a ako lahôdku novú kapela Thomasa Gabriela Fischera (Celtic Frost) Triptykon. Už teraz sa opäť máme načo tešiť.

Okrem Brutal Assaultu zbrojí aj ďalší festival. Tentokrát máme na mysli Obscene Extreme. Ten sa uskutoční od 7. do 9. júla v Trutnove. Organizátori povtrdili ako jednu z hlavných hviezd švédsku legendárnu kapelu Entombed, ktorá svojim špinavým death n rollom každého rozseká na kúsky. Ďalším z ťahákov je hviezdne zoskupenie Lock Up. Okrem týchto dvoch kapiel sa návštevníci extrémneho festivalu môžu tešiť zatiaľ aj na Rotten Sound, Dislike, Fleshrot, Gronibard, Idiot Convention, Instinct of Survival, Psycho, Repoach, Suffering Mind a Varukers.