SYMFONIA SA HLÁSI Z NAHRÁVANIA DEBUTOVÉHO ALBUMU

Nová power metalová kapela Symfonia zverejnila správy ako pokračuje v nahrávaní debutového albumu. Within Temptation zverejnili artowrk k novému albumu. Axenstar dnes vydajú album a my vám ponúkame aj ich nový klip. Vomitory pracujú na novom albume. Dew-Scented opustil gitarista. Sinister vydajú Box Set, ktorý bude obsahovať všetky ich albumy.
Nová hviezdna kapela Symfonia pokračujpe v nahrávaní debutového albumu, ktorý by mal vyjsť 25. marca. Gitarista Timmo Tolkki a spevák André Matos si prenajali kabínu s úžasným výhľadom na švédske hory. Tu nahral Matos vokálne party. Všetko nahrávanie prebieha v príjemnej atmosfére, ktorú si muzikanti spríjemňujú počúvaním Beethovena. Album sa pomaly, ale isto formuje. Symfonia chystá aj prvé živé vystúpenie, ktoré sa uskutoční 18. februára v Helsinkách.

Na novom albume usilovne pracujú aj holanďania Within Temptation. V týchto dňoch zverejnili artwork ku chystanému albumu The Unforgiving. Novinka vyjde v zatiaľ presne neurčenom termíne na jar tohto roka. Nový artwork nájdete pod novinkami.

Švédska power metalová kapela Axenstar dnes vydáva nový album Aftermath. K rovnomennej skladbe natočila štvorica hudobníkov aj videoklip, ktorý nájdete pod novinkami.

Švédski deatheri Vomitory dokončili práce na 8. albume Opus Mortis VIII. Album produkoval Rikard Lofgren. Na novinke by malo byť 14 skladieb s približnou stopážou 54 minút.

Thrasherov Dew-Scented opustil gitarista Martin Walczak. Podľa oficiálneho vyhlásenia kapely sa tak Walczak rozhodol kvôli zmenám v jeho osobnom živote.

Holandská deathmetalová formácia Sinister plánuje vydať kompletnú diskografiu. Kompilácia by sa mala volať Altered Since Birth a tá bude obsahovať 8 albumov a jedno DVD. Každý album na kompiláciu bude obsahovať aj raritné bonusy.