OZZY OSBOURNE NATOČIL NOVÝ KLIP

Ozzy Osbourne natočil nový videoklip. Belgičania Leng Tche sa predstavia v rámci turné v Olomouci, Lučenci a Bratislave. Kampfar zverejnili podrobnosti o novinke. Funeral For A Friends chystajú novinku. Slováci Endless Main nahrávajú debutový album.
Ozzy Osbourne natočil videoklip ku skladbe Let It Die z posledného albumu Scream. Skladba Let It Die vyšla začiatkom roka aj ako singel. Videoklip si môžete pozrieť nižšie.

Belgická grindová formácia Leng Tche vyráža na miniturné na podporu aktuálneho albumu Hypomanic. Miniturné odštartuje 11. februára v Nemecku a skončí 19. februára vo Viedni. Leng Tche počas miniturné neobídu ani Slovensko a Česko. V Olomouci sa kapela predstaví 12. februára v klube S a na Slovensku budú mať títo belgičania až dve zastávky. 13. februára muzikanti vystúpia v Lučenci v klube Slimák a o deň neskôr v Bratislave.

Napalm Records chystajú na 25. marca vydanie nového albumu nórov Kampfar, ktorý kapela nazvala Mare. Podľa oficiálnych správ novinka odštartuje novú kapitolu kapely. Fanúšikovia sa môžu tešiť na ľadové riffy, temné melódie a despotické bubny. Dolkov vokál však bude opäť nad tým všetkým vyčnievať. Novinku produkoval Peter Tägtgren v jeho štúdiu Abyss.

Nový album chystajú aj Funeral For A Friends. Ten by mal vyjsť 15. marca prostredníctvom Good Fight Music. Novinka dostala názov Welcome Home Armageddon a dostalo sa na ňu 12 nových skladieb.

Slováci Endless Main momentálne pracujú na svojom debutovom albume. Debut tejto zvolensko – bystrickej partie power metalistov dostal názov In Sea of Lies. Hudobníci pracujú na 8 skladbách, v ktorých je započítané intro a bonusová skladba. Novinka sa nahráva v štúdiu Funa Records spoločne s gitaristom Eyes of Azrael a Inner Response. Krst albumu by mal prebehnúť 7. mája vo zvolenskom Music Rock Café.