PANTERA BUDE MAŤ PREMIÉRU NOVÉHO VIDEOKLIPU!

PANTERA bude mať premiéru nového klipu k nikdy nevydanej skladbe Piss! SIX FEET UNDER prezradili názov nového albumu. Nový klip natáčajú RHAPSODY Lucu Turilliho. HOUR OF PENANCE zverejnili novú skladbu. Ďalšie zábery z nahrávania novinky nám ponúkajú GOD FORBID. PYOPOESY hlásia zmenu na poste vokalistu.
Legendárna PANTERA sa snaží na seba ešte ako tak upozorniť, a tak už onedlho zažije premiéru nové video ku skladbe Piss, ktorá vznikla pri nahrávaní ich kultovej dosky Vulgar Display Of Power. Bubeník Vinnie Paul skladbu komentoval: „Pieseň Piss je jedinou nevydanou, ale kompletnou piesňou PANTERA. Bola nahratá v čase albumu Vulgar Display of Power a je to 100% PANTERA. Nemôžem uveriť tomu, že sme ju už vtedy neumiestnili na nahrávku!“ Nechajme sa teda prekvapiť!

SIX FEET UNDER potvrdili, že ich novinka dostala názov Undead a na pultoch obchodov sa objaví už v máji. V súvislosti s novým albumom kapela takisto vystúpi na niekoľkých koncertoch v Európe a hlavne na festivale Brutal Assault v Českej republike. Frontman Chris Barnes to všetko komentoval: „SIX FEET UNDER nie sú mŕtvi! My sme nemŕtvi! Pri našom návrate do Európy v lete predstavíme náš nový line-up, ktorý je pripravený zabíjať!

LUCA TURILLIS RHAPSODY takisto natáčajú nové video, ktoré bude voľne dostupné začiatkom apríla. Na to všetko poslúžila skladba Dark Fate Of Atlantis, ktorá sa objaví na pripravovanom albume Ascending To Infinity. Ten vyjde 29. júna tohto roka cez Nuclear Blast Records. Na záver ešte spomeňme, že režisérom spomínaného klipu je Owe Lingvall, ktorý spolupracoval takisto s kapelou KAMELOT.

Talianski death metalisti HOUR OF PENANCE vypustili novú skladbu z chystaného albumu Sedition, ktorej názov je Decimating The Ancestry Of The Only God. Novinka vychádza už 6. apríla cez Prostetic Records. Produkoval ju Stefano Morabito, ktorý sa takisto podieľal na vzniku predchádzajúcej nahrávky Paradogma (2010).

Nové video z natáčania novinky Equilibrium zverejnili GOD FORBID. Jedná sa už o štvrtú časť, ktorá tento krát prináša zábery a komentáre od gitaristu Matta Wicklunda. Spomínaná novinka vychádza už 26. marca a kapela sa následne vydá na turné s legendou OVERKILL.

Zmeny v zostave hlási slovenská death metalová kapela PYOPOESY. Zmena prichádza na poste vokalistu. Dlhoročného člena a kapely Tomáša „Nogu“ nahradí mladý talentovaný spevák Milan „Miňo“ Benko, ktorý sa venuje „ručaniu“ do mikrofónu už niekoľko rokov. Posledný krát sa s PYOPOESY predvedie Tomáš „Noga“ už túto sobotu vo zvolenskom klube Music Rock Café. Špecialitou tohto vystúpenia bude to, že dva songy si s kapelou zaspieva už aj nový vokalista Miňo.