Tarja Turunen predstavuje nový videoklip, KISS natočili koncertný film

Tarja natočila k novému singlu klip. Pozrite si trailer na koncertný film od KISS. LACUNA COIL a DISCHARGE s novými piesňami. Info aj od THE CROWN a FATES WARNING.

tarja-turunen-slide

Tarja Turunen

Fínska diva Tarja Turunen zverejnila prednedávnom nový videoklip ku piesni „No Bitter End“, ktorá bude súčasťou pripravovanej novinky „The Shadow Self“, ktorá sa na pulty predajní dostane v auguste. Singel, ku ktorému natočila Tarja obrazový materiál nájdete aj na júnovom predkrme „The Brightest Void“.

V novembri 2014 v Las Vegas odohrala kapela KISS deväť koncertov z čoho vznikol koncertný film „Kiss Rocks Vegas“. Ten si budú môcť fanúšikovia pozrieť v kinách od 25. mája po celom svete. Nižšie nájdete trailer k filmu.

Talianska kapela LACUNA COIL zverejnila titulnú pieseň z ich chystanej novinky „Delirium“, ktorá vyjde 27. mája prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Hardcore/punkoví veteráni DISCHARGE vypustili do sveta nový song s názvom „Raped and Pillaged“ z ich novej radovky „End of Days“. Tá vyjde 29. apríla prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Švédski death metalisti THE CROWN majú nový videoklip ku skladbe „Iblis Bane“. Pieseň pochádza z ich stále aktuálneho albumu „Death Is Not Dead“.

Prog metalová formácia FATES WARNING vydá 1. júla prostredníctvom vydavateľstva InsideOut Music nový, v poradí dvanásty štúdiový album s názvom „Theories of Flight“.