NÁVRAT PÔVODNEJ ZOSTAVY BLACK SABBATH SA KONAŤ NEBUDE

Geezer Butler poprel špekulácie o obnovení pôvodnej zostavy Black Sabbath. Mayhem majú nového gitaristu. Američania Sathanas pripravujú nový album, ktorého artwork nájdete v dnešných novinkách.
Minulý mesiac rozvíril špekulácie okolo Black Sabbath Ozzy Osbourne, ktorý sa vyjadril, že nevylučuje, že by sa kapela mohla stretnúť v pôvodnom zložení. Či už pri novom albume, alebo na nejakom živom vystúpení. Svetlo do týchto špekulácií vniesol basák Geezer Butler: „Bol by som rád, aby v tom bolo jasno. Na stretnutie štyroch pôvodných členov Black Sabbath, či už v štúdiu alebo na turné, hovorím NIE. Nestane sa tomu tak.

Podľa serveru MetalRiot opustil Mayhem francúzsky gitarista Silmaeth. Legendárna blacková kapela si už za neho našla aj náhradu. Ich novým gitaristom sa stal Teloch (Nidingr, God Seed, Ov Hell). „Mayhem sa rozhodli spraviť krok vpred a prijať do bratstva Mayhem gitaristu Telocha. Teloch je náš dlhoročný priareľ a skvelý gitarista. Mayhem sa chce poďakovať aj Silmaethovi za jeho oddanosť kapele a zároveň mu prajeme veľa úspechov v jeho ďalšej kariére,“ vyjadril sa k situácii spevák Attila Csihar.

Americkí black/deatheri Sathanas v súčasnosti mixujú nový album La Hora De Lucifer v štúdiu v Ambridge. Novinka by mala vyjsť niekedy koncom tohto roka prostredníctvom vydavateľstva Pagan. Podľa slov lídra kapely Paula Tuckera bude novinka najagresívnejším albumom v ich histórii. Na La Hora De Lucifer by malo byť 9 skladieb. Pod novinkami si môžete pozrieť aj artwork k tomuto chystanému albumu.