Metalový pondelok v Žiline: Mladá fínska krv, ale aj tri kvalitné slovenské kapely

Aj v pondelok môže byť koncert. Dôkazom toho je Žilina, kde práve na tento deň pripadla zaujímavá akcia, na ktorej sa predstavia tri slovenské skupiny, headlinerom sú mladí Fíni.

EVENT RELENTLESS (Fin) – melodic death metal
DOWN TO HELL (Sk – Malacky) – symphonic black metal
SINNERS MOON (Sk – Sereď) – symphonic metal
EUFORY (Sk – Martin) – heavy/power metal

Pondelok 16.5.2016, Žilina – Klub Kolečko
Štart: 19:00, vstupné: 3 eurá

Tešte sa na tri nadupané slovenské kapely a na záver jedna fínska lahôdka.

Ako prvá sa nám predstaví martinská kapela EUFORY, o ktorej ste v našich končinách už určite počuli. Ich kombinácia heavy a power metalu je melodická a úderná zároveň, takže začneme pekne z ostra!

Druhou kapelou večera bude SINNERS MOON Serede, hrajúca symfonický metal. Do varu nás dostanú podmanivé ženské vokály sprevádzané growlom. Ak ste ich ešte nepočuli, tak by ste to mali ihneď napraviť a vypočuť si niečo z ich tvorby.

Tretia v poradí bude skupina DOWN TO HELL hrajúca symfonický black metal. Chalani sú momentálne na svojom mini tour „Dark and Loud“ a po ňom sa zastavia ešte práve v Žiline, aby predviedli šou, ako má byť.

Záver večera bude patriť kapele z ďalekého Severu, konkrétnejšie priamo z Fínska! Formácia sa volá EVENT RELENTLESS a hrá melodický death metal. Táto partička k nám zavíta v rámci propagácie svojho debutového EP „Cold Black November“ a večer zakončí znamenite ako sa patrí!

Časový harmonogram:
19:00 – EUFORY
cca 20:00 – SINNERS MOON
cca 21:00 – DOWN TO HELL
cca 22:00 – EVENT RELENTLESS

Dôležitý oznam na záver, začína sa presne o 19:00!

event-relentless-zilina-plagat

Plagát ku koncertu

Tlačová správa