NERGAL SA PRVÝKRÁT PO TRANSPLANTÁCII OBJAVIL NA VEREJNOSTI

Adam „Nergal“ Darski vystúpil na hudobnej škole v Poľsku. Hollyhell majú nového bubeníka a pripravujú sa na turné s Manowarom. Vikingovia Tyr dokončili nahrávanie nového albumu. Dnes vám ponúkneme aj dve videá. V prvom si môžete pozrieť ako Ozzy Osbourne vystupoval v komerčnej reklame a v druhom vám ponúkame skladbu New York, New York od Devina Townsenda z pripravovaného albumu SIN-atra.
Zdravotný stav Adama „Nergala“ Darskeho z Behemothu sa zrejme opäť zlepšil. Potom ako bol začiatkom februára znovu hospitalizovaný sa na sociálnej sieti Facebook objavili fotky z jeho vystúpenia. Nergal nedávno vystúpil na hudobnej škole v Poľsku, kde si zahral na gitare a fotky z tohto  vystúpenia, mimochodom prvého od transplantácie kostnej drene, si môžte pozrieť TU.

Hollyhell sa pripravujú s novým bubeníkom Johnom Macalusom na nadchádzajúce turné ako predkapela Manowar. John Macalus  (James LaBrie, Fools Game, Ark, TNT, Yngwie Malmsteen) má sedieť za bicími zatiaľ na všetkých plánovaných koncertoch. Doterajší bubeník Kenny Earl Edwards (a.k.a. Rhino; Manowar, Hollyhell, Angels of Babylon) oznámil svoj odchod z Hollyhell ešte v januári.

Vikingskí metalisti z Faerských ostrovov Týr dokončili nahrávanie ich šiesteho, zatiaľ bezmenného albumu, ktorý by mal vyjsť koncom jari alebo začiatkom leta prostredníctvom Napalm Records.

Ozzy Osborne a Justin Bieber natočili pre Best Buy komerčnú reklamu. Obleky použité v reklame boli vydražené za vyše 8000 dolárov, ktoré poputovali na nadáciu Sharon Osborne na boj proti rakovine.

Dnes vám ponúkneme aj ukážku z pripravovaného albumu metalových coverov Franka Sinatru SIN-atra. Pod novinkami nájdete video zo skladby New York, New York v podaní Devina Townsenda.