WITHIN TEMPTATION ZVEREJNILI NOVÝ VIDEOKLIP

Within Temptation zverejnili ďalší videoklip. Bývalý spevák Anthraxu Dan Nelson pracuje so svojou novou kapelou Blackgates na deme. Falconer zverejnili podrobnosti o novom albume. Jason Hager (Chimaira) nadobro odišiel z hudobnej scény a venuje sa tetovaniu. Už čoskoro vyjde splitko Agoraphobic Nosebleed a Despise You. Nemcom Caliban vyjde EP s cover verziami. Francúzi Blut aus Nord vydajú nový album. Mexičania Maligno zverejnili podrobnosti o novom albume.
Holanďania Within Temptation predstavili ďalší videoklip z ich nového albumu The Unforgiving, ktorý vyšiel 25. marca. Nové video je na skladbu Shot In the Dark a vy ho nájdete pod dnešnými novinkami. My ešte chceme dať do pozornosti, že minulý týždeň sa speváčka kapely Sharon den Adel stala trojnásobnou mamičkou, pretože sa jej narodil chlapec Logan.

Nová kapela bývalého speváka Anthraxu Dana Nelsona nesie názov Blackgates. Okrem Nelsona pôsobia v kapele bubeník Paul Bostaph (Testament, ex – Slayer, ex – Exodus, ex – Forbidden), gitarista Jeremy von Epp (The Venting Machine) a basák Uriah Duffy (Whitesnake). Podľa Nelsonových slov kapela by mala zaujať najmä fanúšikov Anthraxu a Testamentu. Blackgates majú už na konte prvú nahratú demo skladba, ktorá nesie názov Seeds of War a momentálne kapela dokončuje celé demo s producentom Timom Narduccim (Systematic, Spiralarms).

Švédi Falconer zverejnili podrobnosti o chystanom albume Armod. Ten vyjde 3. júna prostredníctvom labelu Metal Blade a bude na ňom 11 skladieb spievaných vo švédčine a na limitovanej verzii albumu nájdete ešte 4 bonusové skladby. Pod novinkami nájdete artwork nového albumu.

Bývalý gitarista a jeden zo zakľadateľov kapely Chimaira Jason Hager nadobro odišiel z hudobnej scény. Hager sa momentálne profesionálne venuje tetovaniu a táto činnosť ho podľa jeho slov dokonale napĺňa.

Očakávané splitko kapiel Agoraphobic Nosebleed a Despise You nazvané And On And On… vyjde 26. apríla prostredníctvom Relapse Records.

Nemci Caliban vydajú 6. mája nové EP s názvom Coverfield, ktoré sa dostane na pulty obchodov vďaka Century Media Records. Na EP sa budú nachádzať 4 covery. Od Type O Negative, Rammstein, At the Gates a Beatles. 

Novinka od francúzskych blackáčovv Blut aus Nord vyjde  18. apríla a kapela ju pomenovala 777 – Sect(s). Nový materiál vyjde pod hlavičkou Debemur Morti Productions.

Mexická doom rocková kapela Maligno vydá v máji svoj tretí album The Funeral Domine. Album sa nahrával v Mexiku a mix sa robil v 7hertz Studios v Los Angeles s Billym Andersonom (Melvins, Neurosis, Cathedral). Na albume spolupracovalo aj uznávané mexické gitarové duo Rodrigo Y Gabriela a Alex Skolnick z Testamentu. Nový album bude obsahovať 9 skladieb. Jeho artwork nájdete pod novinkami.