VADER SA HLÁSIA ZO ŠTÚDIA, KISKE VYSTÚPIL S GAMMA RAY

Vader zverejnili tretie video z nahrávania nového albumu. Michael Kiske sa objavil na jednom pódiu s Gamma Ray. Five Finger Death Punch oficiálne potvrdili odchod basáka Snella. Brazílčania Mortage pracujú na novom albume.
Poľskí veteráni Vader zverejnili tretie video z nahrávania nového albumu Welcome To the Morbid Reich. 12 skladieb sa nahráva v Hertz Studios. Video z nahrávania nájdete pod dnešnými novinkami.

Legendárny Michael Kiske (Unisonic, ex – Helloween) sa objavil na jednom pódiu s Gamma Ray. Stalo sa tak 28. apríla v nemeckom Bochume. Kiske odspieval skladby Time To Break Free, A While In Dreamland a helloweenovskú skladbu Future World. Fanúšikovské video Future World nájdete pod novinkami.

Už v decembri opustil kapelu Five Finger Death Punch basák Matt Snell. No, až teraz to oficiálne potvrdili aj členovia kapely. Dôvod nezverejnenia tejto informácie kapela udáva, že počas nahrávania nového albumu, by takátao informácia nemala dobrý vplyv na kapelu.

Brazílčania Mortage pracujú na novom albume The War Is Not Over. Na novinke bude 8 nových skladieb. Dátum vydania, však zatiaľ nie je známy.