NOVÝ ALBUM SLASHA VYJDE NA JAR 2012

Slash plánuje nový album. Arch Enemy zverejnili ďalší trailer ku Khaos Legion. Vznikla nová kapela Temple of the Black Moon, ktorú tvoria hviezdne mená. Dáni Hatesphere majú nového basáka.
Legendárny gitarista Slash (Velvet revolver, ex – Guns N Roses) prezradil v interview pre Planet Rock, že jeho nový sólový album vyjde na jar budúceho roka, presnejšie v marci alebo apríli.

Arch Enemy zverejnili v poradí už piaty videotrailer k novinke Khaos Legions. My ešte dodajme, že dlhoočakávaná novinka vyjde 30. mája prostredníctvom Century Media Records. Video nájdete pod dnešnými novinkami.

Na hudobnej scéne máme novú kapelu nazvanú Temple of the Black Moon. Kapelu tvoria hviezdne mená. Dani Filth (Cradle of Filth), Rob Caggiano (Anthrax, The Damned Things), King Ov Hell, (Ov Hell, ex – Gorgoroth) a John Tempesta (White Zombie, The Cult). Kapela momentálne pracuje na v nórskom Bergene na nových skladbách, ktorých má hotových päť. Debutový album Temple of the Black Moon by mal vyjsť niekedy v roku 2012.

Ku dánskym thrasherom Hatesphere sa pridal nový basák Jimmy Nedergaard (Gob Squad). Podľa vyhlásenia kapely a Nedergaarda samotného sú obe strany spokojné so začínajúcou sa novou spoluprácou.