SÚŤAŽ O 1 VOĽNÝ VSTUP NA KOŠICKÝ KONCERT ELUVEITIE

Agentúra Apocalypse Booking nám venovala jeden voľný vstup na košický koncert ELUVEITIE, ktorý sa uskutoční v utorok 5. júla v Colloseu. Ako support sa pred populárnymi švajčiarmi predstavia domáce kapely DOOMAS a ACHSAR. Koncert má naplánovaný začiatok na 18:30. Ak chcete, aby ste boli práve vy výhercom voľného vstupu, musíte odpovedať na dve otázky, ktoré nájdete po kliknutí na „Čítať ďalej“.

Súťažné otázky:
1, Koľko členov má kapela Eluveitie?
2, Ako sa volajú dve krásne hudobníčky, ktoré pôsobia v Eluveitie?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte Eluveitie. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Správne odpovede posielajte do utorka 28. júna, do 20. hodiny. Meno výhercu zverejníme o deň neskôr, teda v stredu 29. júna. Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms a bude zverejnený na našich stránkach.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zarátávaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.