DO DARK FUNERAL SA VRÁTIL BUBENÍK DOMINATOR

Do DARK FUNERAL sa vracia bubeník Dominator. AXEL RUDI PELL zverejnili počet skladieb na The Ballads IV. FLESHGOD APOCALYPSE zverejnili artwork k druhému albumu Agony. SPAWN OF POSSESION začali nahrávať nový album.
Po minuloročných odchodoch z DARK FUNERAL ostali v kapele len gitaristi Lord Ahriman a Chaq Mol. V týchto dňoch oznámil svoj návrat do kapely bubeník Nils Fjallstrom aka Dominator. „Po krátkej prestávke, kedy som sa venoval iným veciam v mojom živote, som mal nutkanie sa vrátiť k mojim bratom. DARK FUNERAL budú vládnuť ešte raz,“ vyjadril sa k svojmu návratu samotný Dominator.

Nemecký gitarista AXEL RUDI PELL prezradil, že na jeho štvrtom pokračovaní albumov s baladami bude 13 skladieb, z toho budú tri skladby úplne nové. My ešte dodáme, že The Ballads IV. vyjde 26.septembra prostredníctvom SPV/Steamhammer.

Taliani FLESHGOD APOCALYPSE zverejnili artwork k druhému albumu Agony. Presný dátum vydania nového albumu ešte nie je známy, no na pulty obchodov sa dostane vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast.

Bubeník SPAWN OF POSSESION Henrik „Morris“ Schonstromje spolu so zvukovým inžinierom Magnusom „Mankanom“ Sedenbergom v štúdiu, kde začnú pracovať na novom albume. Zatiaľ bezmenná novinka SPAWN OF POSSESION by mala vyjsť niekedy na jeseň prostredníctvom Relapse Records.