NOVINKY Z TÁBOROV EDGUY, JORN, NEVERMORE ALEBO VENOM

EDGUY prezradili podrobnosti o limitovanej edícii chystanej novinky. JORN vydá live 2 CD/DVD. Členovia NEVERMORE našli zatiaľ útočisko v znovuzrodenej kapele SANCTUARY. VENOM prezradili podrobnosti o novom albume. ROB ZOMBIE natočil komerčnú reklamu vo svojom horor štýle. EVILE prerobili skladbu od LADY GAGA.
To, že novinka Age of Joker od EDGUY vyjde 29. augusta je už známe. Tobias Sammet a spol. zverejnil, že na normálnej verzii bude 11 nových skladieb na ploche jednej hodiny a limitovaná edícia bude obsahovať bonusový disk so 6 ďalšími skladbami, medzi, ktorými bude aj cover verzia Cum On Feel The Noize od SLADE.

Jorn Lande vydá 26. augusta 2 CD/DVD Live In Black prostredníctvom frontier Records. Album vyjde pod hlavičkou JORN. Koncert bol zaznamenaný vlani počas festivalu Sweden Rock a videlo ho vyše 25 000 fanúšikov. Pod dnešnými novinkami nájdete video trailer k tomuto DVD.

V radoch znovuzrodenej kapely SANCTUARY figurujú aj dvaja členovia NEVERMORE. Spevák Warrel Dane a basák Jim Sheppard. SANCTUARY plánujú ešte v tomto roku nahrať nový album. Fanúšikov určite zaujíma však osud kapely NEVERMORE. Po odchode Jeffa Loomisa a bubeníka Vana Williamsa zrušila kapela všetky nalánované vystúpenia, medzi ktorými bola aj ich účasť na festivale Brutal Assault. Warrel Dane uisťuje fanúšikov, že: „NEVERMORE nie sú mŕtvi“! Avšak zároveň aj dodal, že momentálne našiel útočisko práve v SANCTUARY. Dane však odkázal fanúšikom, že keď budú počuť chystaný album, pochopia prečo sa teraz bude viac sústrediť na SANCTUARY.

Britskí black metaloví veteráni VENOM zverejnili, že ich novinka Fallen Angels bude obsahovať 13 zbrusu nových skladieb, avšak v klasickom duchu VENOM. Novinka sa nahrávala s producentom Tomom Beltonom v jeho štúdiu v Londýne. Fallen Angels by sa malo dostať do obehu na prelome augusta a septembra prostredníctvom Universal Music. Kapela okrem novinky momentálne pracuje na propagačnom videoklipe k niektorej z nových skladieb a dokončuje live DVD. Fanúšikovia sa teda majú načo tešiť.

Hudobník a režisér hororov ROB ZOMBIE prenikol už aj do sfér komerčných reklám. Podarilo sa mu vyrobiť televíznu reklamu na prací prášok v klasickom Zombie štýle jeho hororov. Reklamu nájdete pod novinkami.

Thrasheri EVILE nahrali cover verziu skladby od LADY GAGA Born This Way a vy ju nájdete pod dnešnými novinkami.