More Than Fest poteší fanúšikov IRON MAIDEN: Na festivale zahrá Steve Harris so svojou kapelou

V tomto prípade možno každému naskočí v hlave pár otáznikov. TEN Steve Harris ? TÁ ikona svetovej metalovej scény, ktorá šéfuje britskej monster-legende IRON MAIDEN? Odpoveď je jednoduchá. Áno, TEN Steve Harris.

Popri „hlavnom zamestnaní“ vo „svojej“ kapele si Steve potichúčky našiel čas aj na malý sólový úlet a pod hlavičkou kapely BRITISH LION vydal svoj zatiaľ jediný sólový album. Žiadne znásilňovanie času, album vyšiel v roku 2012 a turné sa podarilo zorganizovať až koncom roka 2016. No a čo ? Niekoľko festivalov však odohrá kapela aj v roku 2017 a jedným z nich bude aj slovenský More Than Fest vo Zvolenskej Slatine. Tešíme sa s fanúšikmi!

BRITISH LION

Album Steva Harrisa sa hýbe v štýle US/UK melodického rocku až mierneho heavy metalu, kde nepopiera autorov rukopis z domovskej kapely a jeho skladateľské kvality. Avšak 70 minútový set prinesie možno aj prekvapenia ! Čo pre nás Steve pripraví ? Dozviete sa už 17. augusta 2017 na najlepšom festivale – More Than Feste!

„Dohodnúť vystúpenie BRITISH LION nebola od začiatku jednoznačná záležitosť  Najprv Steve súhlasil, ale keďže ten týždeň hrá  v Nórsku (16.8.), aj vo Švédsku (19.8.), vyzeralo to že to nakoniec nevyjde. Ďalší problém vznikol s prepravou špeciálneho Stevovho basgitarového aparátu, na ktorom výhradne hráva. Napokon slovo dalo slovo, že sa bude hrať aj 17.8., a od manažmentu sme dostali nasledujúcu správu : „Steve Harris má Slovensko rád a preto sme našli možnosti, ako to zvládnuť aj s dopravou! Steve a kapela sa teda tešia na Slovensko!,“ referoval nadšene Ján „Amok“ Poliak z agentúry EPG.

Aktuálny plagát More Than Festu k 9. februáru už aj s BRITISH LION