NOVÉ VIDEOKLIPY EDGUY A SAXON

VADER zverejnili prerobenú verziu starej skladby. Nové videoklipy EDGUY a SAXON

Legendárna poľská death metalová formácia VADER už o pár dní vydá svoj nový, v poradí deviaty, štúdiový album s názvom Welcome To The Morbid Reich. Album bude obsahovať dvanásť skladieb a jednou z nich bude prerobená verzia skladby Decapitated Saints, ktorá vznikla ešte v roku 1989 a nachádzala sa na demo nahrávke kapely. Kapela sa rozhodla fanúšikom spríjemniť posledné dni čakania na nový album. Prerobenú verziu už vyše dvadsať ročnej skladby si môžete vypočuť na Facebookovskej stránke kapely.

Ešte približne tri týždne si budeme musieť počkať na nový album nemeckej power metalovej stálice EDGUY, ktorá sa o týždeň predstaví aj na Slovensku. Družina okolo Tobiasa Sammeta však nezaháľa a pred oficiálnym vydaním albumu stihla natočiť videoklip k pilotnej skladbe albumu Age Of The Joker, ktorá má názov Robin Hood. Videoklip si môžete pozrieť na konci dnešných noviniek.

Nový videoklip má aj britská heavy metalová legenda SAXON, ktorá sa na Slovensku tento rok už predstavila a recenziu na jej posledný album sme vám priniesli pred pár dňami. Videoklip ku skladbe Call to Arms z rovnomenného albumu nájdete na tomto odkaze.