ČEŠI SEVEN NAHRALI NA MASTERS OF ROCK NOVÝ KLIP

Česká kapela SEVEN zverejnila nový videoklip. Matt McGachy (CRYPTOPSY) pôsobí aj v progresívno rockovom projekte THE ERA OF, ktorí dokončili práce na debutovom albume. Ponúkame vám zaujímavé video z nakupovania vinylov dvoch členov kapely OPETH. Prešovčania PERVERSITY vydajú nový album. Dvaja členovia zo slovenskej kapely NEVALOTH dokončili práce na debutovom albume bočného projektu ABBEY OV THELEMA.
Česká kapela SEVEN zverejnila videoklip na skladbu Get It, ktorá sa bude nachádzať na pripravovanom albume Freedom Call, ktorý vyjde 2. septembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast. Videoklip sa nahrával počas vystúpenia na tohtoročnom Masters of Rock a vy ho nájdete pod dnešnými novinkami.

THE ERA OF je kanadský progresívno rockový projekt, v ktorom figuruje aj Matt McGachy, frontman CRYPTOPSY. Projekt akurát dokončil práce na debutovom albume Pelican Beach. Album bude v septembri umiestnený na stránkach TheEraOf.com a vy si ho budete môcť bezplatne a beztrestne stiahnuť. McGachy sa ide teraz opäť venovať domovskej kapele CRYPTOPSY, s ktorou plánuje vydať nový album nabudúci rok.

Pod novinkami dnes nájdete aj druhé zaujímavé video, v ktorom uvidíte Mikaela Akerfeldta a Fredrika Akessona (OPETH) ako nakupujú v obchodnom dome Fords v New Jersey v obchode s vinylmi. Počas nákupov predstavujú svojich obľúbených interpretov, ktorých nahrávky si aj kupujú, teda najmä Mikael Akerfeldt, ktorý je vášnivým zberateľom vinylov).

Slovenská death metalová kapela PERVERSITY z Prešova vydá 31. augusta štvrtý album nazvaný Ablaze. Na pulty obchodov sa táto novinka dostane vďaka vydavateľstvu Lavadome Productions.

Dvaja členovia zvolenskej black metalovej formácie NEVALOTH, spevák a klávesák Delgrast, gitarista a spevák Vilozof sa realizujú aj v bočnom avantgradno atmosfericko-blackovom projekte nazvanom ABBEY OV THELEMA. Chalani dokončili nahrávanie debutového albumu A Fragment ov the Great Work. Nahrávalo sa v skromných podmienkach v domácom štúdiu Vilozofa, ale výsledok stojí za to. Album obsahuje 8 skladieb, ktorých stopáž je necelá trištvrte hodina. Ak ste fanúšikmi blackových experimentov a progresie v štýle ARCTURUS, tak si nenechajte tento album ujsť. A Fragment ov the Great Work sa dostane do obehu 17. októbra prostredníctvom dvoch vydavateľstiev a to Sonic Temple Records a Morak Productions. Pod novinkami nájdete aj artwork k tomuto zaujímavému dielu. Bandzone kapely: bandzone.cz/abbeyovthelema