SÚŤAŽ O JEDEN VOĽNÝ LÍSTOK NA KONCERT SABATON

V spolupráci s agentúrou Apocalypse Entertainment sme pre vás pripravili jedinečnú súťaž o jeden voľný vstup na trenčiansky koncert SABATON! Spoločne s týmito švédskymi hudobníkmi sa slovenskému publiku predstavia aj Kanaďania SKULL FIST. Šancu vyhrať má naozaj ktokoľvek, podmienkou sú však správne odpovede na súťažné otázky. SABATON a SKULL FIST vystúpia v pondelok 5. septembra v klube Piáno. Po kliknutí na „Čítať Ďalej“ sa vám zobrazia súťažné otázky.
1, Ktorý z členov SABATONU má svoje korene v Českej republike?
2, Ako sa volá úplne prvá nahrávka od SABATONU, ktorá vyšla ako kompilácia? (Nemáme na mysli prvý oficiálny album)
3, Koľký krát vystúpia SABATON na Slovensku?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte Sabaton. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Správne odpovede posielajte do štvrtka 1. septembra, do 22. hodiny. Meno výhercu zverejníme o deň neskôr, teda v piatok 2. septembra. Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms a bude zverejnený na našich stránkach.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zarátavaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.