BEHEMOTH ZVEREJNILI ZÁBERY Z NATÁČANIA KLIPU LUCIFER

BEHEMOTH zverejnili zábery z natáčania klipu na skladbu Lucifer. CHARRED WALLS OF THE DAMNED zverejnili podrobnosti o novom albume. BLAZE BAYLEY plánuje nahrať na koncerte v Antverpách DVD. SEVEN zverejnili artwork k novému albumu. Slováci MÄSO venovali na nedávnom vystúpení jednu skladbu pre našu redaktorku Agátočku a my vám ponúkame fanúšikovské video z tohto okamihu. Vyjde DVD GARRYHO MOOREA. Nemci MAJESTY vydajú výberový dvojalbum. STEEL PANTHER nahrali nový album. TESSERACT majú nového speváka. Švédska kapela SISTER SIN vydá ako singel cover verziu od MOTÖRHEAD. 
Vydavateľstvo Metal Blade zverejnilo zábery z natáčania kontroverzného klipu Lucifer od BEHEMOTHU. Skladba Lucifer sa nachádza na zatiaľ poslednom štúdiovom albume Evangelion. Zábery z antáčania klipu nájdete pod dnešnými novinkami.

Kapela bubeníka Richarda Christyho (ICED EARTH, DEATH) CHARRED WALLS OF THE DAMNED zverejnila podrobnosti o druhom albume Cold Winds on Timeless Day. Novinka vyjde 11. októbra prostredníctvom Metal Blade Records. Album produkoval Jason Suecof a bude na ňom 12 nových skladieb. Podľa slov Richarda Christyho pôjde o ničiace heavy metalové songy. Tak teda nechajme sa prekvapiť.

BLAZE BAYLEY oznámil, že koncert, ktorý sa 23. septembra uskutoční v belgických Antverpách bude zaznamenávať pre účely DVD. Blaze sa rozhodol pre zaznamenanie koncertu z malého klubu, pretože jeho posledné koncertné záznamy pochádzali z „veľkých“ koncertov. Tentokrát chce Bayley zachytiť intímnu atmosféru malého koncertu. Tento spevák ďalej uviedol, že každý fanúšik, ktorý pošle fotografiu s ním bude zverejnený v booklete DVD. Bayley taktiež nabáda fanúšikov, ktorý nahrávali jeho koncerty, či už na vlastné kamery alebo telefóny, nech mu pošlú nahrávky, pretože tie sa bude snažiť zverejniť na druhom bonusovom DVD. Celé DVD by malo podľa predbežných plánov vyjsť niekedy v marci 2012.

O novom albume českej kapely SEVEN pomenovanom Freedom Call ste sa už z našich stránok dozvedeli. Kapela teraz zverejnila jeho artwork, ktorý nájdete pod dnešnými novinkami. My ešte dodáme, že album vydaný u Nuclear Blast vyjde 2. septembra.

Slovenská kapela MÄSO venovala počas koncertu, ktorý odohrala minulý piatok na festivale Sliačske rockové leto, skladbu Proti prúdu našej Agátočke. Za toto pekné gesto jej ďakujeme. Fanúšikovské video z tejto skladby nájdete pod dnešnými novinkami.

Eagle Vision vydajú 20.septembra na DVD, Blu-ray a CD posledný natočený koncert legendárneho GARYHO MOOREA. Tento počin sa bude volať Live At Montreux 2010. Na koncerte, ktorý Moore odohral v júli minulého roka odznelo 13 skladieb. Na verzii DVD a Blu-Ray nájdu fanúšikovia ešte 4 bonusové live skladby, ktoré Moore odohral v Montreuxe v roku 1997.

Nemecká power metaloví formácia MAJESTY vydá 2. septembra výberový dvojalbum nazvaný Own the Crown. Tento disk vyjde pomocou labelu Massacre Records. Own the Crown bude obsahovať okrem množstva klasických skladieb od tejto kapely aj raritné a znovu nahraté skladby.

Niekdajšie hair metalové hviezdy STEEL PANTHER oznámili, že 18. októbra vydajú nový album nazvaný Balls Out. Ešte pred yvdnaím novinky vydá kapela singel s názvom If You Really, Really Love Me.

Britská progresívna kapela TESSERACT oznámila meno nového speváka, ktorým sa stal Elliot Coleman (ZELLIACK, SKY EATS AIRPLANE). Coleman má odlišné spôsoby spievania a nie je mu cudzí ani brutálnejší rev. Elliot Coleman nahradil Dana Tompkinsa.

Švédska frontwoman kapela SISTER SIN plánuje vydá ako singel cover verziu Rock N Roll od legendárnych MOTÖRHEAD. V skladbe sa predstaví ako vokálny hosť aj metalová kráľovná Doro Pesch. Tento singel sa dostane do obehu vďaka vydavateľstvu Victory Records.