NOVÉ KLIPY OD THE DEVIN TOWNSEND PROJECT A AMARANTHE

Dnes vám ponúkneme dva nové videoklipy, ktoré ponúkajú THE DEVIN DOWNSEND PROJECT a AMARANTHE. ICED EARTH ponúkajú druhé video z nahrávania nového albumu. NAPALM DEATH predĺžili zmluvu s vydavateľstvom Century Media Records. IRON SAVIOUR sa upísali AFM Records. HOLYHELL majú nového bubeníka.
THE DEVIN TOWNSEND PROJECT nahrali videoklip ku skladbe Juular, ktorá sa nachádza na albume Deconstruction. Videoklip režíroval Mike Brodsky (AS I LAY DYING, SUICIDE SILENCE, KATAKLYSM). Devin Townsend nezaprel ani pri tvorbe svoju genialitu. Však posúďte sami. Videoklip je pod dnešnými novinkami.

ICED EARTH zverejnili druhé video zo štúdia, kde nahrávali nový album Dystopia. Podľa slov hlavného mozgu kapely Jona Schaffera, v poradi desiaty štúdiový album nebude koncepčným dielom. Novinka bude prvým albumom so spevákom Stu Blockom (INTO ETERNITY) a na pulty obchodov sa dostane 17. októbra prostredníctvom Century Media Records. Video z nahrávania albumu nájdete pod novinkami.

Legendárna britská kapela NAPALM DEATH predĺžila zmluvu so svojim doterajším vydavateľstvom Century Media Records, s ktrorým spolupracuje od roku 2005, kedy im vyšiel album The Code Is Red…Long Live the Code. Kapela naplánovala na začiatok budúceho roka aj vydanie nového albumu, ktorý nahrávala s dlhoročným producentom kapely Russom Russellom.

Novým videoklipom sa prezentuje aj čoraz populárnejšia kapela AMARANTHE, ktorá ho natočila na skladbu Amaranthine a vy ho nájdete pod novinkami.

Nemci IRON SAVIOUR majú nové vydavateľstvo. Kapela podpísala zmluvu s labelom AFM Records, ktoré by im nový album malo vydať začiatkom budúceho roka.

Američania HOLLYHELL oznámili, že vzali do kapely ostrieľaného bubeníka Johna Macalusa (CHRIS CAFFERY, RIOT).