SCORPIONS VYDAJÚ V NOVEMBRI NOVÚ KOMPILÁCIU

SCORPIONS vydajú kompiláciu najväčších hitov. Basák Pär Sundström (SABATON) si zranil koleno. POISONBLACK zverejnili nový videoklip. MYSTIC PROPHECY zverejnili podrobnosti o novom albume. IRON SAVIOUR vydajú nový album už v novembri. Wayne Static (STATIC X) vydá sólový album. Česká kapela DISFIGURED CORPSE končí po 20. rokoch svoju kariéru.
Nemecká rocková legenda SCORPIONS síce nový album už zrejme nevydá, ale 4. novembra vydá kompiláciu Comeblack, ktorá bude obsahovať znovu nahraté najväčšie hity kapely.

Po 12 rokoch odohrali SABATON prvý koncert bez basáka Pära Sundströma. Dôvodom je jeho zranenie kolena. Po dvoch dňoch strávených v nemocnici sa Pär rozhodol, že sa zo zranenia bude liečiť doma. Dĺžka jeho liečenia nie je známa. Na zvyšných koncertoch bude mať kapela zatiaľ náhradného basáka.

Fíni POISONBLACK natočili videoklip ku skladbe Scars, ktorá sa nachádza na aktuálnom albume Drive. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Grécko-nemecká power metalová kapela MYSTIC PROPHECY vydá 25. novembra svoj siedmy štúdiový album Ravenlord prostredníctvom Massacre Records. Produckiu albumu si vzal na starosti spevák kapely Dimitri Liapakis a o mix nahrávky sa postaral Fredrik Nordstrom (DIMMU BORGIR, ARCH ENEMY, IN FLAMES). Artwork nového albumu nájdete pod dnešnými novinkami.

Potom ako IRON SAVIOUR oznámili podpis zmluvy s labelom AFM Records, oznámili aj názov nového albumu. Nový materiál sa bude volať The Landing a vyjde v tomto roku, presnejšie 18. novembra.

Líder kapely STATIC X Wayne Static vydá už zajtra 4. októbra svoj sólový album nazvaný Pighammer, na ktorom bude 12 skladieb.

Česká death/grindová partička DISFIGURED CORPSE oznámila, že po 20. rokoch končí svoju kariéru. Fanúšikovia však smútiť nemusia, pretože jej členovia sa v hudbe budú pohybovať aj naďalej, ale v nových kapelách a projektoch. Viac o konci ich kariéry sa dozviete na ich oficiálnych stránkach.