DEVIN TOWNSEND VYDÁ MONUMENTÁLNY BOX SET

DEVIN TOWNSEND PROJECT vydajú monumentálny Box Set so všetkými štyrmi albumami. PARADISE LOST zverejnili video trailer ku chystanému DVD. LAMB OF GOD hlásia hotovo s prácami na novom albume. TARJA TURUNEN a HARUS zverejnili artwork ich spoločného live albumu. ALICE COOPER si zahrá vo filme Johnnyho Deppa. TESSERACT natočili nový videoklip. Agentúra Reuters robila prieskum o najhrôzostrašnejšiu celebritu.
Kanadský hudobník a producent DEVIN TOWNSEND plánuje vydať monumentálny Box Set Contain Us. Box Set bol navrhnutý a vytvorený Tomom Bejgrowiczom. Box Set bude okrem iného obsahovať aj viazanú knihu, spodnú bielizeň s logom DEVIN TOWNSEND PROJECT. Contain US bude obsahovať všetky štyri albumy, ktoré vyšli pod hlavičkou DEVIN TOWNSEND PROJECT, menovite teda Ki, Addicted, Deconstruction a Ghost.

PARADISE LOST zverejnili trailer ku chystanému DVD Draconian Times MMXI. Tento obrazový záznam vyjde v deluxe edícii na dvoch DVD a balíček bude obsahovať ešte aj CD. Draconian Times MMXI. sa dostane na pulty obchodov 7. novembra prostredníctvom Century Media Records. Video trailer nájdete pod dnešnými novinkami.

LAMB OF GOD prezradili, že dokončili práce na novom štúdiovom albume. Názov albumu a ani dátum vydania zatiaľ kapela nezverejnila.

EarMusic zverejnili artwork koncertného albumu In Concert: Live at Sibelius Hall, ktorý spolu nahrali TARJA TURUNEN a HARUS. Tarja sa tak vrátila pri tomto koncerte ku svojej „prvej láske“, ku klasickej hudbe. Live záznam vyjde ako na CD, DVD a Blu Ray. Artwork nájdete pod dnešnými novinkami.

Podľa Los Angeles Times bude ALICE COOPER hrať v novom upírskom filme Johnnyho Deppa. Alice Cooper si už zahral v roku 1972 samého seba vo filme Dark Shadows. Film sa natáča pre spoločnosť Warner Bros. A okrem Coopera tam budú hrať aj Michelle Pfeiffer, Eva Green a Helena Bonham Carter. Film by sa mal dostať do kín v máji 2012.

Progresivisti TESSERACT zverejnili nový videoklip na skladbu Eden. Hoci bola pieseň pôvodne zaradená na debutový album One, neskôr ju kapela nanovo nahrala a to aj spolu so spevákom Elliotom Colemanom. Klip režíroval Ganesh Rao (EMPYREAN) a vy ho nájdete pod dnešnými novinkami.

Agentúra Reuters zverejnila rebríček najhrôzostrašnejších celebrít podľa internetovej ankety. Prieskum sa uskutočnil na vzorke 1100 respondentov a ľudia si zvolili za najhrôzostrašnejšiu a najdesivejšiu celebritu MARILYNA MANSONA.