LACUNA COIL S NOVÝM ARTWORKOM, PARADISE LOST S KLIPOM

LACUNA COIL zverejnili nový artwork, PARADISE LOST nový videoklip. Marty Friedman (ex – MEGADETH) vymyslí ústrednú melódiu k veľkému filmu. Francúzi GOJIRA sa upísali vydavateľstvu Roadrunner Records. Dnes vám prinesieme aj podrobnosti o pripravovanom remixe albumu Illud Divinum Insanus od MORBID ANGEL. Nóri SHINING majú nový videoklip. EKTOMORF chystajú akustický album. SAINT VITUS vydajú nový album po 16 rokoch. Estónci METSATÖLL vydajú začiatkom novembra nový album a majú aj nový klip.
LACUNA COIL zverejnili artwork ku chystanej novinke Dark Adrenaline, ktorá sa dostane na pulty obchodov 24. januára 2012 prostredníctvom Century Media Records. Dark Adrenaline bude obsahovať 12 skladieb a pod novinkami nájdete jeho artwork.

PARADISE LOST zverejnili nový klip na skladbu The Last Time, videoklip pochádza z nedávno vydaného DVD Draconian Times MMXI. a vy ho nájdete pod novinkami.

Bývalý gitarista MEGADETHU Marty Friedman sa zaviazal, že vymyslí ústrednú melódiu pre nový veľký film. Bližšie informácie zatiaľ neboli zverejnené.

Predvčerom sme vás informovali o tom, že GOJIRA začala nahrávať nový album. Dnes vám oznamujeme, že členovia tejto kapely podpísali zmluvu s vydavateľstvom Roadrunner Recrods, ktoré im vydá aj spomínanú chystanú novnku. „Sme nadšení, že sme sa upísali legendárnemu labelu Roadrunner Records,“ neskrýval radosť frontman kapely Joe Duplantier a pokračoval: „Zistili sme, že toto vydavateľstvo vychovalo hviezdy z kapiel ako SEPULTURA, MACHINE HEAD, DEATH alebo FEAR FACTORY.

Už poznáme viacero podrobností o chystanom zremixovanom aktuálnom albume Illud Divinum Insanus od MORBID ANGEL. Na tomtor emixe sa podieľalo až 39 hudobníkov z elektronickej scény, z industriálnej, z techno a z klubovej scény. Zo známejších mien spomenieme napríklad LAIBACH. Tieto remixy vyjdú 24. februára 2012.

Nóri SHINING zverejnili nový videoklip na skladbu In the Kingdom of Kitsch You Will be a Monster. Klip pochádza z ich prvého DVD Live Blackjazz a vy ho nájdete pod dnešnými novinkami. Okrem klipu kapela plánuje aj menšie turné po Európe a po Nórsku a to v novembri a v januári 2012.

Maďarská kapela EKTOMORF pracuje na veľmi špeciálnom akustickom albume, ktorý by malo vydať vydavateľstvo AFM Records niekedy v januári 2012. Viac informácií sa dozviete vo videu, ktoré je pod novinkami.

Americká doom metalová formácia SAINT VITUS sa upísala vydavateľstvu Season of Mist, ktoré im vydá 8. štúdiový album, ktorý vyjde niekedy nabudúci rok. Mimochodom ide o prvý album tejto kapely od roku 1995.

Estónci METSATÖLL vydajú 5. decembra už piaty štúdiový album Ulg, čo v preklade znamená kvílenie. Nový album bude obsahovať 11 skladieb. Pod novinkami nájdete aj videoklip týchto folkáčov, ktorý natočili na novú skladbu Kuu.